Μπορεί να μας έψησαν το ψάρι στα χείλια και να μας έβγαζαν τρελούς όταν λέγαμε ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη το παραδέχθηκαν και, μάλιστα, έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους!

Το νέο ζευγαράκι της ελληνικής showbiz εμφανίστηκε στην avant premiere της ταινίας «Το ξέσπασμα του φεγγαριού» του Στράτου Μακρίδη.

Με τζινάκι, μαύρη μπλούζα και μακρύ δερμάτινο, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε γνωστό πολυχώρο της Αθήνας κρατώντας από το χέρι την σύντροφό του, που επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα. Φυσικά, δεν έλειψαν οι πόζες με το ζεύγος αγκαλιασμένο και χαμογελαστό...

Οι φήμες για την σχέση του Γιώργου με την Πατρίτσια άρχισαν τον Σεπτέμβρη, καθώς οι δυό τους γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και το ειδύλλιο ξεκίνησε αμέσως μετά την επιστροφή τους στο κλεινόν άστυ.

Αν και αρχικά διέψευδαν ότι είναι ζευγάρι, τελικά η ηθοποιός «λύγισε» και το παραδέχθηκε, ενώ ακολούθησε και ο τραγουδιστής. Βέβαια, είχε προηγηθεί μια φωτογραφία τους στη Θεσσαλονίκη, στην οποία φιλιόντουσαν με πάθος στο στόμα...