Μπο��εί η Jessica Alba να δήλωνε «ορκισμένη εχθρός» των γυμνών και άκρως αισθησιακών φωτογραφήσεων, ωστόσο με την νέα της ταινία «Machete», κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες, αφού σε μια σκηνή εμφανίστηκε να στέκεται ολόγυμνη μπροστά από μια ντουζιέρα.Όλοι τότε έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι ποδοπάτησε τους «όρκους» της και ότι κοινώς άλλα λέει και άλλα κάνει, μέχρι που απεκαλύφθη ότι η επίμαχη σκηνή ήταν ψηφιακά επεξεργασμένη ώστε να την δείχνει γυμνή χωρίς στην πραγματικότητα να είναι.
Για την ακρίβεια, η 29χρονη ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων φορούσε εσώρουχα τα οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκαν με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας προκειμένου αν δείχνει ολόγυμνη.


Υπόθεση: η ταινία στρέφεται γύρω από τον Machete , έναν πρώην μεξικανό ομοσπονδιακό πράκτορα, ο οποίος καταλήγει να κάνει διάφορες «δουλειές» του δρόμου, προσπαθώντας να εκδικηθεί έναν βαρόνο ναρκωτικών και έναν διεφθαρμένο γερουσιαστή που τον πρόδωσαν. Ως κύριο όπλο του χρησιμοποιεί το μακρύ μαχαίρι «μασέτε» που χρησιμοποιούν για τα ζαχαροκάλαμα, ενώ χειρίζεται με επιδέξιο τρόπο κάθε μορφής λεπίδα. Στο ρόλο του Machete επιστρέφει ο DannyTrejo ενώ το καστ των ηθοποιών συμπληρώνουν οι Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Cheech Marin και Don Johnson.Δείτε στο βίντεο την επίμαχη σκηνή της διάσημης πρωταγωνίστριας…