Το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει βάρος. Έχει αδυνατίσει αισθητά, ενώ η εικόνα του έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Θα αναρωτηθήκατε για ποιο λόγο ο δημοφιλής ηθοποιός αδυνάτισε. Όχι, δεν είναι ούτε το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα, ούτε η πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση «Ο μπακαλόγατος», στην οποία υποδύθηκε τον θρυλικό… Ζήκο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε βάρος για να ενσαρκώσει έναν θεατρικό ήρωα: τον ήρωα του έργου «Χάρολντ και Μοντ», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Για να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο, πρέπει να είναι εξαιρετικά αδύνατος και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ήδη δίαιτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ο πρωταγωνιστής έχει ήδη επισκεφθεί ειδικό διατροφολόγο που τον έχει βάλει σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, η οποία δεν έχει καθόλου λιπαρά και γλυκά, αλλά ως επί το πλείστον ψητά και σαλάτες.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα, το οποίο είναι βέβαιο, ότι εάν ακολουθήσει θα φθάσει ακόμη πιο γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.