Τα σκαλιά όχι της εκκλησίας, αλλά του Δημαρχείου ανεβαίνουν αύριο Τετάρτη (24/11) ο Νίκος Οικονόμου και η αγαπημένη του Όλγα Λαφαζάνη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει τον γάμο του αύριο στο Δημαρχείο της Εκάλης, με μάρτυρες δύο πολύ καλούς φίλους του Νίκου. Η Όλγα, η οποία διανύει μάλιστα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, θα φορά ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ ο Νίκος θα εμφανιστεί με κοστούμι. Στη σύντομη διαδικασία θα παραστούν μόνον οι δύο οικογένειες, καθώς και τα αδέλφια του ζευγαριού, το οποίο αμέσως μετά θα δεχτεί λίγους φίλους σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Οσο για τον θρησκευτικό γάμο, α��τός έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τα βαφτίσια του πρώτου παιδιού τους.

Ο μπασκετμπολίστας και η παρουσιάστρια μένουν μαζί σχεδόν από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και απ’ ό,τι φαίνεται και οι δύο ήθελαν πολύ γρήγορα και να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να αποκτήσουν τον καρπό του έρωτά τους, που φθάνει σε πέντε περίπου μήνες!