Λίγος καιρός έχει περάσει από την ημέρα που ο Ηλίας Μαμαλάκης έχασε την επί 37 χρόνια σύζυγό του Στέλλα. Ο τηλεοπτικός σεφ μίλησε για τη νέα του ζωή χωρίς την αγαπημένη του σύζυγο.

«Είχα μια καριέρα και ένα προσωπικό ενδιαφέρουν για τη διατροφή που ήταν πολύ ζωντανό. Έχασα τη γυναίκα μου πριν από μερικούς μήνες και όλα έχουν υποχωρήσει. Όλα βρίσκονται σε αδυναμία. Δεν έχω κέφι να μαγειρέψω. Μπορώ να κρίνω το φαγητό του άλλου, μπορώ να φάω το φαγητό του άλλου, αλλά τι να μαγειρέψω και να τρώω μόνος μου; Δεν έχει αξία».

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ο κριτής του Top Chef, όμως, εκτόξευσε «βέλη» εναντίον του master chef, ιδίως σε ό,τι αφορά τους αντίπαλους κριτές του, λέγοντας πως στο ριάλιτι μαγειρικής του Ant1, ασχολούνται καθαρά και μόνον με το αντικείμενο του προγράμματος που είναι η… μαγειρική. Τίποτε άλλο. «Είμαστε πάρα πολύ αυστηροί σε σχέση με τους κριτές του Master Chef και προσπαθούμε να κάνουμε μια σωστή δουλειά για να βγάλουμε έναν top chef. Δεν έχει πολλά τερτίπια η εκπομπή για να προξενήσει το ενδιαφέρον.... Φαίνεται έχει μεγαλύτερη αξία να... χαϊδεύεσαι για με τους συμπαίκτες σου».

Την ίδια ώρα, οι ίντριγκες και οι κόντρες στο master chef συνεχίζονται με αμείωτη ένταση....