Αντί να ψάχνουν να βρουν νέες και πιο φρέσκιες ιδέες, αντί να αναζητούν τους λόγους που έχασαν την πρωτιά, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος βλέπουν παντού φαντάσματα. Το υπ’ αριθμόν ένα «φάντασμα» μάλιστα ακούει στο όνομα Φαίη Σκορδά!

Τα νέα «καρφιά» του Γιώργου Καραμέρου για την Φαίη αφορούν και πάλι το θέμα της εγκυμοσύνης. «Εχω κάνει δύο παιδιά, είμαι μία χαρά και δεν θα έκανα ποτέ παιδί για την τηλεθέαση», δήλωσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του Alter LifeStyle.

Οκ βρε Γιώργο, τώρα η κοπέλα έχει μείνει έγκυος και μάλιστα λίγο καιρό μετά που παντρεύτηκε. Φυσιολογικό δεν είναι; Δεν έκανε και κανένα έγκλημα δηλαδή. Παιδί θα κάνει, μερικούς μήνες μετά τον γάμο της. Συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες.

«Στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην ζώνη αυτή, το σύστημα γουστάρει να σε αποθεώνει ερήμην σου και να σε κατακρεουργεί παρουσία του πελάτη. Εμείς ζούμε και τις δύο καταστάσεις», είπε για τα τηλεοπτικά πράγματα. Τόσο χάλια…

Οσο για την σχέση του με τον Σπύρο Χαριτάτο; «Δεν έχω τσακωθεί με τον Σπύρο. Αυτό το έγραψε ένας συνάδελφος σε ένα site γιατί δεν κλείσαμε ραντεβού για συνέντευξη στην εφημερίδα του», δήλωσε, προσθέτοντας για μία ακόμη φορά ότι ποτέ δεν θα τον δούμε να φωτογραφίζεται με την οικογένειά του ή τα παιδιά του π.χ. σε μία παραλία από παπαράτσι.

Εντάξει Γιώργο… δεν χρησιμοποιείτε την προσωπική σας ζωή για την τηλεθέαση, το καταλάβαμε…