Δύσκολες ώρες περνά ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης καθώς αυτοκίνητο χτύπησε την μοτοσικλέτα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί! Ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις και οι γιατροί του συνέστησαν ακινησία, ωστόσο, δεν απουσίασε από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης επί της λεωφόρου Πατησίων. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έκανε παράνομα αναστροφή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Πυγμαλίωνα που επέβαινε στην μηχανή του.

Ευτυχώς, ο ηθοποιός φορούσε κράνος και απέφυγε τα χειρότερα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί διέγνωσαν κακώσεις στον αυχένα και άλλα σημεία του σώματός του, καθώς και εκδορές. Μάλιστα, του συνέστησαν ακινησία.

Με αυταπάρνηση και παρά τους φριχτούς πόνους, ο Πυγμαλίωνας δεν έλειψε από το θέατρο «Μουσούρη» όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαύρη Κωμωδία». Παίρνοντας παυσίπονα πριν βγει στη σκηνή, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό μπροστά στους περίπου 400 θεατές χωρίς κανείς να αντιληφθεί τι είχε συμβεί!

Όπως είπε σε επικοινωνία του με το star.gr ο Πυγμαλίωνας, σήμερα οι πόνοι του είναι ακόμα χειρότεροι και επισκέφθηκε ��ανά ορθοπεδικό. Ωστόσο, ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην λείψει από καμία παράσταση, κάνοντας ενέσεις και παίρνοντας παυσίπονα!

Τραγική σύμπτωση;

Ο ηθοποιός -που έχει λατρεία με τις μηχανές- είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για τον χαμό του καλύτερού του φίλου σε τροχαίο ατύχημα.