«Φωτιές» στις συζητήσεις στο Ίντερνετ έχει ανάψει το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Κομμένα Πια Τα Δανεικά». Αμέσως μόλις άρχισε η ραδιοφωνική μετάδοση του τραγουδιού, πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι το κομμάτι είναι αντιγραφή από συγκρότημα του Αμπιτζάν. Το star.gr επικοινώνησε με την δισκογραφική εταιρεία του Αντώνη και σας μεταφέρει την αλήθεια!

Το νέο κομμάτι του τραγουδιστή, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή με γνωστή εφημερίδα, είναι ίδιο και απαράλλακτο με το «Meme Pas Fatique» του συγκροτήματος «Magic System» που κυκλοφόρησε το 2009. Μάλιστα, στο clip του τραγουδιού πρωταγωνιστεί ο σούπερ σταρ της μπάλας Franck Ribery!

Οι «Magic System» δημιουργήθηκαν το 1996 στο μακρινό Αμπιτζάν και η μουσική τους έχει στοιχεία από τους ζουλού. Στην Αφρική μετρούν πάνω από 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις δίσκων, ενώ τραγούδια τους έχουν γίνει γνωστά στις δυτικές Ινδίες και την Γαλλία.

Τι συμβαίνει όμως με το «Κομμένα Πια Τα Δανεικά» του Αντώνη Ρέμου;

Είναι όντως αντιγραφή όπως συζητείται στο Ίντερνετ;

Το star.gr επικοινώνησε με την δισκογραφική του τραγουδιστή, Heaven Music, η οποία ξεκαθάρισε πως το εν λόγω τραγούδι είναι διασκευή!

Για του λόγου το αληθές, στο δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται και ο τίτλος του original κομματιού και οι συντελεστές του, ενώ τους ελληνικούς στίχους έχει γράψει ο Νίκος Μωραΐτης.

Δείτε το clip του «Meme Pas Fatique» και το δελτίο Τύπου της Heaven!