Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για την αλλαγή που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η εικόνα της Ευγενίας Μανωλίδου, καθώς τα κιλά που έχει πάρει κάνει πολλούς να μιλούν για εγκυμοσύνη. Δεν είναι λίγοι πάντως και εκείνοι που λένε ότι η αιτία για τα παραπανίσια κιλά της Ευγενίας είναι το ριάλιτι μαγειρικής.

Και η αλήθεια είναι ότι αν ένας άνθρωπος είναι πολλές ώρες στην κουζίνα, με τόσους σεφ και με τόσες λιχουδιές ε όλο και κάτι παραπάνω δοκιμάζει.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Ευγενία που έκοβε τον αέρα με τις φιγούρες και τις πιρουέτες στο Dancing with the stars δεν είναι ίδια με την Ευγενία του Master Chef. Και ο λόγος είναι τα κιλά που έχει τσιμπήσει και τα πιασιματάκια που είναι πλέον ευδιάκριτα και κάνουν το φόρεμα να φαίνεται στενό.

Τα γυρίσματα όμως τέλειωσαν και τώρα είναι πιο εύκολο η παρουσιάστρια να μπει σε δίαιτα, εκτός και αν ισχύουν άλλα πιο ευχάριστα και η Ευγενία σε λίγους μήνες αντί να δοκιμάζει λιχουδιές αλλάζει πάνες.

Η ίδια πάντως αντιμετωπίζει με άνεση τα σχόλια για τα κιλά, αλλά και τις ερωτήσεις για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, λέγοντας ότι ναι πήρε τρία με τέσσερα κιλά.

Τώρα αν βλέπουμε το ίδιο έργο με άλλα πρόσωπα ο χρόνος θα το δείξει και μάλιστα σύντομα.