Σίριαλ έχει καταντήσει η φημολογούμενη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια... Και ενώ κανείς δεν τους έχει απαθανατίσει μαζί, αλλά έχει χυθεί πολύ μελάνι, η ηθοποιός - παρουσιάστρια αποκαλύπτει την αλήθεια!

Μιλώντας στο περιοδικό «Elle» η Ζέτα παραδέχεται έμμεσα πλην σαφέστατα πως οι φήμες ισχύουν και είναι μαζί με τον τραγουδιστή εδώ και μερικούς μήνες.

«Δεν θα το αποπροσωποποιήσω το θέμα. Γενικά θα πω ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να βγαίνω να σχολιάζω φήμες», λέει χαρακτηριστικά και το «ζουμερό» έρχεται στη συνέχεια: «πρέπει να αφήνεις τον άλλο να μιλήσει για μια σχέση, όταν θα αισθανθεί εκείνος έτοιμος να το κάνει».

Εσάς πού πάει ο νους σας;

Είναι μαζί ή όχι ο Μιχάλης και η Ζέτα;

Γιατί μετά και από αυτή την δήλωση της ξανθιάς, εμάς κάτι μας λέει πως είναι όντως μαζί αλλά δεν νιώθουν έτοιμοι ή δεν θέλουν ακόμα να το δημοσιοποιήσουν!

Το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz λέγεται ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι στην Πάρο, όπου Μιχάλης και Ζέτα έκαναν διακοπές αρχικά με ξεχωριστές παρέες και στη συνέχεια μαζί.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο στο περιοδικό «People», ο τραγουδιστής είχε επιβεβαιώσει πως ήταν μαζί στο κυκλαδίτικο νησί.

«Δεν με ενδιαφέρει να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω ό,τι γράφουν τα περιοδικά... Δεν έχω το χρόνο ή την ενέργεια να σπαταλήσω για κάτι τέτοιο», είχε απαντήσει o Mιχάλης όταν ρωτήθηκε από το ίδιο περιοδικό για την σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια.