Συγκλονισμένη από τον θάνατο μιας 25χρονης θαυμάστριά της, που δεν γνώρισε ποτέ, είναι η Έλενα Ακρίτα. Μάλιστα, η γνωστή σεναριογράφος εξέφρασε δημόσια την θλίψη της, αφιερώνοντας τα αποψινά «Μυστικά της Εδέμ» στην νεαρή κοπέλα!

«Το αποψινό επεισόδιο της Εδέμ είναι αφιερωμένο στην Ελισάβετ. Στο Λιζάκι για τις φίλες της που την αγαπούσαν πολύ. Έφυγε από κοντά μας στα 25 της χρόνια... Αγαπούσε την Βέρα, την Εδέμ, αγαπούσε το γράψιμο... Δεν πρόλαβε να δει το τέλος. Δεν πρόλαβε να γευτεί τη ζωή. Λυπάμαι που δεν σε ��νώρισα Λιζάκι! Καλοτάξιδο κοριτσάκι μου!», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη».

Η παράκληση των φίλων της Ελισάβετ συγκίνησε στην σεναριογράφο, καθώς η 25χρονη λάτρευε την επιτυχημένη σειρά του Mega την οποία και παρακολουθούσε φανατικά.

Η πράξη της σεναριογράφου προκάλεσε πλήθος μηνυμάτων από φίλους της, αλλά και ανθρώπων που γνώριζαν την Ελισάβετ. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε, αλλά και αναρωτήθηκε τι έγινε και πως.

«Λυπάμαι πολύ όταν φεύγουν τόσο νέοι άνθρωποι. Εύχομαι οι γονείς της να βρουν παρηγοριά μέσα από όμορφες στιγμές, έστω και λίγες...», ήταν ένα από τα δεκάδες μηνύματα, ενώ φίλη της 25χρονης ζητά από τον Θεό να δίνει δύναμη στην οικογ��νειά της και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα της και την αγαπούσαν.

Θέλοντας να απαντήσει σε όλα τα σχόλια που έγραψαν οι φίλοι της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα έγραψε σε άλλο μήνυμά της: «οι φίλες της που την αγαπούσαν μου το ζήτησαν και το αίτημά τους με άγγιξε πολύ. Γιατί σημαίνει ότι την έχουν βαθιά μέσα στην καρδιά τους», ανέφερε.

Δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της, η σεναριογράφος δέχθηκε αμέσως το αίτημα των ανθρώπων που αγάπησαν την Ελισάβετ και πια δεν την έχουν κοντά τους...