Είδαν και… απόειδαν στο ινδικό Big Brother, τα ποσοστά του οποίου «χτυπάνε» πάτο και επιστράτευσαν τα μεγάλα μέσα. Τι μεγάλα δηλαδή, τα μεγαλύτερα που υπάρχουν. Βάζουν μέσα στο σπίτι με τους παίκτες την ξανθιά σεξοβόμβα Pamela Anderson! Θα το έχει φαίνεται γενικά το Big Brother, να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα νούμερα τηλεθέασης…

Η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς Baywatch βρίσκεται ήδη στην Βομβάη όπου την υποδέχθηκαν με τιμές… ήρωα. Όχι μόνο γιατί θα αποτελέσει σημαντική τηλεοπτική «ανάσα» για το ριάλιτι, αλλά και σαν προσκεκλημένη της πόλης γενικότερα. Εμ βέβαια, έχουν ξαναδεί ποτέ την Pamela, ή οποιαδήποτε ανάλογη Pamela από κοντά; Δικαίως δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της.

Η είσοδός της στο σπίτι του Big Brother θα μεταδοθεί ζωντανά, μπας και ανεβούν τα νούμερα, ενώ η ίδια σκοπεύει να παραμείνει μέσα για τρεις ημέρες. «Αυτή είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην Ινδία, όπου ελπίζω να περάσω πολύ καλά. Είμαι ενθουσιασμένη και με το παιχνίδι και με το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ», δήλωσε η Pamela.

Εδώ που τα λέμε τώρα, οποιοσδήποτε και εάν έπαιρνε 400.000 δολάρια που λέγεται ότι θα πάρει η Pamela για να μείνει στο σπίτι του Big Brother η Pamela, ενθουσιασμένος θα αισθανόταν.

Αυτά βέβαια δεν τα είπε η Pamela όταν ήλθε στην Ελλάδα. Φίλτρα για να δείχνει πιο αδύνατη ζητούσε και μας έβγαζε και ό��η της την ξινίλα, όταν παρουσίασε το Eurovoice. Αλλά θα μας πείτε τώρα είναι πολλά τα λεφτά…