Την πλήρη δικαίωση του Michael Douglas, ο οποίος μπ��ρεί να κρατήσει όλα τα χρήματα από τις εισπράξεις της ταινίας «Wall Street: Money never sleeps», αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν εδώ και αρκετούς μήνες σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, από την οποία έχει χωρίσει εδώ και δέκα περίπου χρόνια. Πρόσφατα, εκείνος γύρισε την συνέχεια της πρώτης ταινίας Wall Street, κάτι που έκανε την σύζυγό του να διεκδικήσει ποσοστά από τις εισπράξεις, καθώς όπως υποστήριξε, η πρώτη ταινία, (στην οποία και βασίστηκε η δεύτερη), είχε γυριστεί όσο ακόμη οι δυο τους ήταν μαζί.

Η Diandra Douglas έχει το δικαίωμα ή να ασκήσει έφεση ή να καταθέσει νέα αγωγή, ανέφερε ο Δικαστής, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει την δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, λόγω και του λεπτού χειρισμού που απαιτεί αυτό το διάστημα, οτιδήποτε έχει σχέση με τον Michael Douglas.

Εντωμεταξύ, σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του, τα πράγματα για εκείνον γίνονται κάθε μέρα όλο και δυσκολότερα. Οι πρόσφατες φωτογραφίες με το αποστεωμένο από τον καρκίνο πρόσωπό του κάνουν τον γύρο του κόσμου και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς αυτός ο άνθρωπος, μετά από μία μεγάλη καριέρα στον χώρο του αμερικανικού κινηματογράφου και μία από τις πλέον πολυτάραχες ζωές, κατέληξε σήμερα να έχει αυτήν την εικόνα που παρουσιάζεται μέσα από τις συγκεκριμένες φωτό.