Είναι σέξι, είναι ταλαντούχα και… πάει κόντρα στο ρεύμα της εποχής!


Ο λόγος για τη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα που παρά τον ευσεβή πόθο χιλιάδων θαυμαστών της να τη δουν όπως τη γέννησε η μαμά της, αυτή απάντησε ένα μεγάλο «όχι» σε πρόταση για γυμνή φωτογράφιση!


Σύμφωνα με την Espresso, η σέξι τραγουδίστρια δέχθηκε προ περίπου δέκα ημερών πρόταση για να φωτογραφηθεί γυμνή σε γνωστό μηνιαίο ανδρικό περιοδικό. Μάλιστα της προσφέρθηκε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 15.000 ευρώ!


Η ίδια, όμως, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής που θέλει τραγούδι και γυμνό να συνυπάρχουν αρμονικά, απάντησε ορθά και κοφτά «όχι» χωρίς δεύτερη σκέψη.


«Δεν περιμέναμε την απάντησή της Ελένης. Θέλαμε να βγάλουμε την αισθησιακή πλευρά ενός κοριτσιού που είναι πόθος πολλών αρσενικών. Την εκτιμούμε ιδιαίτερα, άλλωστε είναι από τις ωραιότερες κοπέλες στην Ελλάδα» τόνισε άτομο της παραγωγής.


Η ίδια, ωστόσο, έχοντας ανεβασμένες μετοχές τελευταία τονίζει ότι σέβεται πολύ την οικογένεια της για να κάνει κάτι τέτοιο και εξάλλουπιστεύει ότι μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στην καριέρα της.