«Θα ήμουν αχάριστη να ακούω το κάθε πικρόχολο σχόλιο εμπαθούς ατάλαντου ατόμου που θέλει να αποκτήσει δημοσιότητα χάρη σε εμάς, στηριζόμενο στις πλάτες μας. Δεν θα του κάνω το χατίρι», λέει η Ρούλα Κορομηλά αποκλειστικά στην κάμερα του Star και ρίχνει το γάντι στους επικριτές της!

Μιλώντας αποκλειστικά στο «Super Star», η παρουσιάστρια απαντά σε όσα έχουν ακουστεί και ειπωθεί κατά καιρούς και τ��νίζει πως όσα κάνει στην τηλεόραση, όπως το «Big Brother» τα θέλει και δεν την αναγκάζει κανείς να τα κάνει.

«Υπάρχουν άλλα προγράμματα στην καθημερινότητά μας και σε εβδομαδιαία βάση που είναι χειρότερα από το Big Brother», επισημαίνει η Ρούλα και ρίχνει τα βέλη της προς πάσα κατεύθυνση.

Όσο για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί; «Την καριέρα μου την έφτιαξα μόνη μου. Δεν είχα ούτε μέντορες, ούτε αυλή, που να μου υποδεικνύουν τι να κάνω και τι να μην κάνω. Βεβαίως, άκουγα προσεκτικά όλες τις απόψεις... Ό,τι έκανα, το έκανα βασιζόμενη στη σκληρή δουλειά, βασιζόμενη στο μυαλό μου και σε σύμπραξη με όσους έχουν δουλέψει μαζί μου».

Μάλιστα, για την κριτική των Διαμαντάκου και Μουρατίδη, η παρουσιάστρια ήταν καυστική: «προτιμώ να απαντώ σε κυρίες και τζέντλεμεν. Δεν θα απαντήσω γιατί θα γίνω πολύ κακιά», επισημαίνει.

Η Ρούλα βάζει τα πράγματα στη θέση τους και για την φημολογούμενη σχέση με γιατρό που διαμένει στη Νέα Υόρκη. «Δεν έχει καμία σχέση ο έρωτας. Ούτως ή άλλως είμαι ένα πρόσωπο που δεν βγαίνω ποτέ να πω αν είμαι ή όχι ερωτευμένη. Πλάκα μπορώ να κάνω...», λέει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «καμιά φορά παραφράζονται και παρερμηνεύονται όλα αυτά που κάνουμε στην χαλαρότητα του ραδιοφώνου... και να ήμουν ερωτευμένη και να μην ήμουν δεν θα το έλεγα. Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό και ιερό για τον καθένα μας».

Παράλληλα, λέει με νόημα ότι δεν της αρέσουν οι βασιλείες και οι συναφείς τίτλοι, ενώ για την παρουσίαση του «Big Brother» αναφέρει: «μου έγινε η πρόταση και ήθελα να το κάνω. Μπήκα μπροστά για να παρουσιάσω αυτό το πρόγραμμα το οποίο έχει παγκόσμια επιτυχία, χωρίς να έχει στοιχεία που ντρέπομαι να τα παρουσιάσω. Δεν έγινε κάτι κακό που να προσβάλλει τον κόσμο».

Τέλος, η Ρούλα κάνει την αυτοκριτική της και παραδέχεται πως έχει κάνει λάθη. «Τα λάθη μου είναι για μένα και δεν είμαι βιονική γυναίκα για να μην κάνω λάθη. Κάνω λάθη και πάρα πολλά λάθη. Αλλά μου αρέσει που τα κάνω», εξομολογείται.