Στα ίχνη της... Βάνας Μπάρμπα βάδισε ο Kanye West, που αποχώρησε από τηλεοπτική εκπομπή επειδή δεν του άρεσε η ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής!

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Today» του Matt Lauer, όπου ��ίλησε για την πο��ιτική και τα επαγγελματικά του βήματα. Ο οικοδεσπότης όμως θέλησε να τον ρωτήσει για το περιστατικό στα μουσικά βραβεία του 2009 όταν σηκώθηκε και είπε στην Taylor Swift ότι δεν άξιζε το βραβείο που πήρε...

Τι το ήθελε ο έρμος να ρωτήσει; Ο Kanye «φόρτωσε» και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να τραγουδήσει! Μάλιστα, κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι προσπάθησε να του αποσπάσει απαντήσεις που δεν ήθελε να δώσει.

«Πώς είναι δυνατόν να μιλήσω όταν δείχνεις αυτό το βίντεο την ώρα που μιλάω;», είπε μεταξύ άλλων ο Kanye και εξέφρασε την δυσφορία του! Σιγά που θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια... μάζεψε τα μπογαλάκια του και αποχώρησε χωρίς να πει ούτε ένα τραγούδι!

«Δεν τραγούδησα για ξεκάθαρους λόγους», έγραψε στο Twitter του ο τραγουδιστής και η συμπεριφορά του μόνο θετικά σχόλια δεν έχει αποσπάσει...


Πρώτη ανάρτηση: 14-11-2010 23:35