Το ότι θα μαθαίναμε στο «Πρωινό Mou» τι εσώρουχα που φοράει ο Γιώργος Λιάγκας πού να το φανταστούμε; Τόσα και τόσα λέει και κάνει καθημερινά το ζεύγος, αλλά η αποκάλυψη αυτή ήταν από τις πιο άνω ποταμών ever!

Η αποκάλυψη έγινε όταν το πρωινάδικο του Mega ασχολήθηκε με την συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε παλιότερα μεταξύ των οποίων και αυτή του διαφημιστή.

«Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε βγάλει για γνωστά εσώρουχα που είχε γίνει χαμός τότε το σύνθημα από έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση», έσπ��υσε να μας ενημερώσει ο Λιάγκας και αναφέρθηκε στα γνωστά λευκά εσώρουχα με το άνοιγμα στο πλάι από το οποίο βγαίνει έξω το ανδρικό μόριο.

«Στην εποχή του Καρατζαφέρη τα φορούσαν αυτά...», είπε ο παρουσιαστής και εκείνη την ώρα η Φαίη πέταξε την είδηση: «ακόμα τα φοράνε!», είπε με νόημα!

Ο Λιάγκας έμεινε άφωνος να την κοιτάζει και, μετά το αρχικό σοκ, κατάφερε να ψελλίσει «ναι ρε παιδί μου» όσο η καλή του γελούσε!

Η ενημέρωση για τον διαφημιστή Καρατζαφέρη συνεχίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα να μιλά για το σλόγκαν που έβγαλε ο νυν πολιτικός, όμως, κάπου μπερδεύτηκε...

«Είχε βγάλει το φοβερό σλόγκαν από έξω άνεση και από μέσα εμφάνιση», είπε ο παρουσιαστής και κανείς δεν πήρε χαμπάρι το μπέρδεμα.

Η Φαίη, όμως, επαγρυπνούσε: έβαλε τα γέλια και τον διόρθωσε λέγοντας το διαφημιστικό σύνθημα σωστά!

Πάλι καλά, πάντως, που δεν μας διευκρίνισε η ξανθιά αν στην περίπτωση του ανδρός της -που φοράει τα λευκά εσώρουχα που διαφήμισε ο Καρατζαφέρης- η εμφάνιση είναι... μέσα ή έξω!