Τον τίτλο του κορυφαίου μοντέλου στον κόσμο διεκδικεί ένας 21χρονος Κρητικός, παιδί τρίτης γενιάς με��αναστών! Ο λόγος για τον Μάθιου Πατεράκης, που καθιερώθηκε στο μόντελινγκ μέσα από διαγωνισμό στο Βέλγιο και ετοιμάζεται να πάρει μέρος στον διαγωνισμό «best model of the world» που θα γίνει στην γειτονική Τουρκία!

Ο Μάθιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σαρλερουά του Βελγίου και κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας του, Μαρίνος, κατάγεται από την Αγία Βαρβάρα Μονοφατσίου και η μητέρα του είναι Βελγίδα.

Τα μεσογειακά χαρακτηριστικά και το καλογυμνασμένο κορμί του δεν άργησαν να κάνουν εντύπωση και να βοηθήσουν τον 21χρονο να ξεχωρίσει μεταξύ πολλών άλλων μοντέλων σε διαγωνισμό που έγινε στο Βέλγιο.

Πλέον, ο Μάθιου βάζει πλώρη για τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στον κόσμο, που κατά καιρούς έχει απονεμηθεί σε κούκλους και κούκλες που έχουν γράψει ιστορία στις πασαρέλες, όπως οι Ερκάν Μερίκ, Αΐσα Πικό, Μαξίμ Κουτουριέ και Κρίστι Τζούλιετ.

Μεγάλες αγάπες του 21χρονου είναι η μουσική και ο αθλητισμός, με το μπάσκετ να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις του!

Έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους, ο Μάθιου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει σέξι αγόρια από όλο τον κόσμο στις αρχές Μαρτίου, διεκδικώντας το καλύτερο για τον ίδιο και τα ελληνικά χρώματα.