«Έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα και ήταν πανέμορφα», είπε η Δούκισσα Νομικού που αποκάλυψε πως όχι μόνον έχει «καεί» για ερωτικό της σύντροφο, αλλά και ότι δεν την φλερτάρουν και τόσοι πολλοί άντρες όσοι φαντάζεται κανείς.

Τώρα, το καθένα από αυτά, από μόνο του είναι είδηση. Και ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και ότι έχει «καεί» στον έρωτα και ότι οι άντρες που την φλερτάρουν είναι λίγοι. Εξαρτάται, βέβαια, πως εκλαμβάνει ο καθένας την έννοια «λίγοι».

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τον έρωτα και την προσωπική της ζωή, εκπλήσσοντας πραγματικά με τις απαντήσεις της. Και γιατί είναι σχετικά μικρή σε ηλικία για να έχει κάνει αυτά που είπε ότι έχει κάνει, αλλά και γιατί δύσκολα περιμένει κανείς από ένα γνωστό πρόσωπο να «τσαλακωθεί» για τον αγαπημένο της.

«Δεν υπάρχουν όρια στον έρωτα. Όταν είσαι ερωτευμένος, δεν κάνεις θυσίες, κάνεις ό, τι μπορείς για να είναι ο άλλος ευτυχισμένος. Το κάνεις με την καρδιά σου, το κάνεις γιατί χαίρεσαι να βλέπεις τον άλλο να χαμογελά. Αν θέλεις να σου πω κάτι χαρακτηριστικό, έχω πάρει το αεροπλάνο, χωρίς βαλίτσες, χωρίς τίποτα, για να πάω να δω κάποιον μόνον για μία μέρα», είπε, απαντώντας σχεδόν ταυτόχρονα με μεγάλη άνεση εάν θα παντρευόταν χωρίς να το μάθει κανείς.

«Αν το ένιωθα, αν το ένιωθε κι εκείνος φυσικά, ας παντρευόμασταν και ας μην το μάθαινε κανείς! Είναι βέβαια δύσκολο να το νιώσεις και να το εννοείς πραγματικά. Να μην είναι επιπόλαια η απόφασή σου. Για μένα ο γάμος είναι κάτι ιερό και πρέπει να γίνεται μόνον όταν είναι κανείς αρκετά ώριμος και συνειδητοποιημένος».

Σε ό,τι αφορά το Just the two of us; «Θέλει πολύ θάρρος για να το κάνεις αυτό- αναφέρομαι πάντα στους μη επαγγελματίες τραγουδιστές. Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Αν θα συμμετείχα ως διαγωνιζόμενη; Ναι για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, ίσως και να το τολμούσα. Προτιμώ όμως να το παρουσιάζω» είπε.

Η Δούκισσα πάντως δεν δίστασε να δώσει μία ακόμη απάντηση σε όσους είπαν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. «Δεν τρόμαξα, απογοητεύτηκα. Από όλους αυτούς που κυνηγούν μία ψεύτικη είδηση χωρίς να καταλαβαίνουν τα όρια».

Τώρα, μεταξύ μας, από νευρική ανορεξία δεν πάσχει η Δούκισσα, αλλά και ότι κάθε βράδυ τρώει ένα τεράστιο παγωτό, όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες, «χλωμό» το βλέπουμε…