Τόπο στα νιάτα φαίνεται πως κάνουν οι σταρ καθώς οι περισσότερες από τις μισές πιο πλούσιες γυναίκες του Hollywood είναι κάτω των 30! Ωστόσο, στις «ματσωμένες» κυρίες της showbiz υπάρχει μία και μοναδική all-time-classic αξία: η Oprah Winfrey, που είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με 305 εκατομμύρια δολάρια περίπου...

Τέσσερις νεαρές για τις οποίες μιλά όλος ο κόσμος συγκεντρώνουν εισόδημα 200 εκατομμυρίων δολαρίων: Lady Gaga, Miley Cyrus, Taylor Swift και Beyonce είναι οι πιο πλούσιες σταρ κάτω των 30!!!

Η 28χρονη Beyonce είναι στην 2η θέση της λίστας του Forbes, αφού έβαλε στην τσέπη 56 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Britney Spears μπ��ρεί να μην είναι και πολύ στα πάνω της αλλά τα 41 εκατομμυριάκια της τα πήρε.

Τέταρτη η Lady Gaga, που μπορεί να πουλάει δίσκους αβέρτα σε ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο, τα κέρδη της έφτασαν τα 40 εκατομμύρια. Πάντως, κατάφερε να ρίξει την Madonna στην πέμπτη θέση με εισπράξεις 37,9 εκατομμυρίων.

Στην έκτη θέση συναντάμε την μοναδική πλούσια ηθοποιό! Αυτή είναι η Sandra Bullock με 37 εκατομμύρια δολάρια.

Την δεκάδα συμπληρώνουν: η παρουσιάστρια Ellen De Generes με 35 εκατομμύρια, η 17χρονη Milley Cyrus με 30 εκατομμύρια και η 20χρονη Taylor Swift με την ριάλιτι τηλεπερσόνα Judge Judy με 29 εκατομμύρια δολάρια έκαστη.