Την Εύη Βατίδου πρέπει να την χωρίσουμε σε δύο εποχές: Την π.Κ. και την μ.Κ. Η πρώτη είναι προ Κούγια εποχή και η δεύτερη μετά Κούγια εποχή. Αυτά που είπε αυτήν τη φορά σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης, τα είπε στην μετά Κούγια εποχή.

Η σχέση της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο είναι γνωστή εδώ και καιρό. Αυτό που δεν είχε γίνει ��αι τόσο… γνωστό είναι το ότι η Εύη σκέφτεται ακόμη και τον γάμο. ‘Η καλύτερα περνάει ήδη έναν δεύτερο γάμο. «Περνάω έναν δεύτερο γάμο, τώρα». «Με παιδί;», ρωτήθηκε. «Κοιτάξτε, εάν ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι μαζί δεν έχει δικά του παιδιά, θα αναγκαστώ τι να κάνω, να κάνω και ένα και δύο παιδιά μαζί του!»

A, την καημένη... έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες δηλαδή, όχι αστεία. Το στόμα της πάντως στάζει μέλι για τον νέο της σύντροφο. Όταν μία σχέση έχει αρχίσει να προχωράει, λέει, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην διατυμπανίζεις ότι είσαι μαζί με κάποιον. Καλά τα λες Εύη μου. Να το πεις. Να το πεις και να σε ακούσουν οι πάντες. Όμως, τι άλλο ακούσανε τα αυτάκια μας; Τέθηκε θέμα… ύψους; «Ο σύντροφός μου είναι ο π��ο όμορφος του κόσμου. Είναι πανύψηλος, κούκλος, πανέξυπνος και πάνω από όλα, πολύ καλός μαζί μου!». Αλίμονο… Είπαμε εμείς το αντίθετο;

Και ποια είναι η σχέση σας τώρα; «Οι σχέσεις μου με τον πρώην σύζυγό μου είναι τυπικές».

Η Εύη, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το Next Top Model. «Επειδή έχω υπάρξει μοντέλο και μάλιστα… τοπ, εγώ δεν θα πήγαινα σε τέτοιου είδους εκπομπή. Αλλά έτσι κι αλλιώς, τέτοιου είδους εκπομπές δεν υπήρχαν όταν έκανα εγώ καριέρα».

Μα τέτοια μετριοφροσύνη πια; Θα μου πείτε άμα ξεκινάμε με βάση μία τακουνιά στο κούτελο ενός ποινικολόγου, αυτό θα μας πειράξει; Εύγε Εύη μου...εύγε...