Με μία τεράστια αλλαγή εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η γνωστή ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Έχει γίνει από κατάξανθη, εντελώς μελαχρινή. Την στιγμή μάλιστα που ο χρόνος μέχρι την ημέρα που θα ντυθεί νύφη, μετράει ήδη αντίστροφα.

Αν και πολλοί δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν, τα πρώτα σχόλια που έχει εισπράξει σχετικά με το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι μόνον θετικά. «Και το ήθελε και η ίδια, αλλά και της πάει», δήλωσε στενή της φίλη. Άλλωστε, οι προετοιμασίες ενός γάμου «σηκώνουν» συχνά μια αλλαγή.

Η πρώην σύντροφος του Αντώνη Κανάκη ��φησε οριστικά πίσω της την σχέση της με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα και όπως φαίνεται έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πλευρό του επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τρία περίπου χρόνια. «Έχω βρει τον άντρα της ζωής μου, αυτό που έψαχνα πάντοτε», είχε πει στις αρχές του μήνα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου φιλοξενήθηκε.

Εκεί, μίλησε και για τον γάμο και για τον έρωτα και για τις σχέσεις. Και για τις δικές της, αλλά και των άλλων. Βεβαίως, πολύ προσεκτική στις δηλώσεις της, δεν «ανοίχτηκε», κατάφερε όμως να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον περασμένο Αύγουστο και εκείνη την αποδέχθηκε. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι και θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της πόλης. Λεπτομέρειες σχετικά με τις προετοιμασίες του γάμου τους που ήδη έχουν ξεκινήσει, δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, στην λαμπερή τελετή, το παρών αναμένεται να δώσουν πολλά και γνωστά ονόματα της εγχώριας σοουμπιζ, που έχουν ξαπλώσει στο ιατρικό κρεβάτι της Σάντυς, φυσικά για… ψυχανάλυση!

Φωτογραφίες: Περιοδικό ΟΚ