Χωρίς την Ζέτα Μακρυπούλια γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Παρασκευή που μας πέρασε! Ο τραγουδιστής έδωσε συναυλία στην γενέτειρά τ��υ, την Κύπρο, από την οποία απουσίαζε η φερόμενη ως αγαπημένη του. Αμέσως άρχισαν τα σενάρια, ωστόσο, την αλήθεια την εντοπίσαμε στις σελίδες των περιοδικών...

Ο Μιχάλης έσβησε τα 31 κεράκια ενώπιον χιλιάδων θαυμαστών, συγγενών και καλών φίλων στο στάδιο «Ελευθερία» της Λευκωσίας. Η Ζέτα μαζί του δεν ήταν, προς απογοήτευση (και) των παπαράτσι που περίμεναν ένα ενσταντανέ του φερόμενου ως ζευγαριού...

Τι άκουσαν τα αυτάκια μας και τι διάβασαν τα ματάκια μας για την απουσία της Ζέτας δεν περιγράφεται... Μέχρι και για άγριο καβγά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μίλησαν οι φήμες, όμως, η αλήθεια είναι κάπου αλλού!

Όπως βλέπουμε στις σελίδες του περιοδικού «Ok!», όσο ο τραγουδιστής ξεσήκωνε το κοινό με τις επιτυχίες του, η ηθοποιός - παρουσιάστρια διασκέδαζε με φίλους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας!

Φυσικά, δεν πήγε στον... Ρέμο για να τα σπάσει η Ζέτα! Στον «Σταυρό του Νότου» ήταν η κοπέλα, όπου πήγε μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Μουτσινά για να καμαρώσουν τον φίλο τους Θανάση Αλευρά που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Αμέσως να πέσουν να το φάνε το ζευγάρι οι φαρμακόγλωσσες...

Δείτε την έξοδο της Ζέτας στα γενέθλια του ��ιχάλη