Υπό καθεστώς... ομηρίας είναι τα προσωπικά αντικείμενα του Γιάννη Λάτσιου, που μπορεί να χώρισε με την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο, τα πράγματά του παραμένουν στη βίλα των Μελισσίων! Τι κι αν ο διευθυντής του ΑΝΤ1 έχει εδώ και 10 μήνες το δικό του σπίτι; Ο άνθρωπος το έχει πει δημόσια: έχει μόνο μία εσπρεσιέρα!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ok!», το πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του, ωστόσο, φιλία δεν θα υπάρξει ποτέ. Και οι δύο περιορίζονται στα τυπικά και αυτό για χάρη και μόνο των παιδιών. «Δεν έγιναν ποτέ φίλοι και είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουν», επισημαίνει πηγή από το στενό περιβάλλον της Ελένης, που στις σελίδες του περιοδικού «Hello» την βλέπουμε να απολαμβάνει τις βόλτες της στην Κηφισιά.

Ο Γιάννης Λάτσιος γνώριζε, αλλά την κεραμίδα δεν την γλίτωσε όταν είδε τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης με τον Ματέο Παντζόπουλο (ξέρετε, στο ουζερί της Νέας Μάκρης): «δεν ήταν κάτι που δεν γνώριζε, αλλά σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις τη γυναίκα που πίστευες ότι θα περάσετε μαζί το υπόλοιπο της ζωής σας με έναν άλλο άνδρα», προσθέτει η ίδια πηγή στο «Ok!».

Λαλίστατη η πηγή από το περιβάλλον την Ελένης και, κατά περίεργο τρόπο, ολίγον τι εναντίον της...

«Αυτά που τους χωρίζουν είναι πολλά. Και ενώ φαίνεται να τα έχουν βρει στο θέμα της επιμέλειας των τριών παιδιών τους, οι οικονομικές τους διαφορές είναι μεγάλες», συνεχίζει το ίδιο άτομο.

Στις διαφορές αυτές περιλαμβάνονται και τα προσωπικά είδη του Γιάννη Λάτσιου, κυρίως ρούχα, που παραμένουν στα Μελίσσια. Αν είναι στις ντουλάπες ή σε κούτες στην αποθήκη θα σας γελάσουμε...

«Υπάρχουν πολλά πράγματα δικά του σε αυτό το σπίτι - αυτό που μένει τώρα είναι σχεδόν άδειο», λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό πηγή που δεν θέλει να κατονομαστεί και προσθέτει: «έχει επικοινωνήσει πολλές φορές με την Ελένη για να πάει να τα πάρει, αλλά κάθε φορά εκείνη το απο��εύγει. Στην αρχή δείχνει να μην έχει αντίρρηση και στη συνέχεια αλλάζει γνώμη».

Μα κι αυτός ο χριστιανός δεν μπορεί να πάει να πάρει καινούργια ρούχα να ξεμπερδεύει μια και καλή; Πάνε 10 μήνες στη μεζονέτα της Εκάλης - πόσο ακόμα θα μείνει με μία εσπρεσιέρα;

Γιατί η Ελένη κρατάει ακόμα τα πράγματα του Γιάννη παραμένει άγνωστο. Σύμφωνα με το «Ok!», ίσως δεν θέλει να αναστατωθούν τα παιδιά ή μπορεί να νιώθει αμήχανα.

Ε, άλλος λόγος αποκλείεται να υπάρχει... Άλλωστε, στον έτερο άνδρα του σπιτιού πέφτουν κομματάκι μεγάλα τα ρούχα του Λάτσιου!