Τελικά, οι άνδρες δεν έχουν τον Θεό τους. Είτε μία κακάσχημη γυναίκα έχουν δίπλα τους, είτε μία δίμετρη καλλονή, που θα μπορούσε να είναι και κόρη τους, την κουτσουκέλα τους θα την κάνουν.

Γιατί όταν έχεις δίπλα σου την Oksana Grigorieva, που είναι μία 39χρονη καρα-θεά, με έναν χείμαρρο μαύρων μαλλιών να χύνεται στο αψεγάδιαστο κορμί της, με σπουδές σε ωδεία, κέντρα ξένων γλωσσών και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και να την ακούς να λέει ότι ο Mel Gibson την έχει απατήσει με ούτε και εκείνη ξέρει πόσες γυναίκες, τότε τι να πεις;

Όχι πείτε μου, τι να πεις; Και να ήταν μόνο αυτό θα ήταν καλά. Αλλά αυτός ο Χριστιανός είναι ασταμάτητος. 54 χρονών έγινε και μυαλό δεν έβαλε. Έκανε επτά παιδιά με την πρώτη του σύζυγο, χώρισε μετά από 26 χρόνια γάμου για χάρη της δεύτερης. Αφού παντρεύτηκε και την δεύτερη, έκανε παιδί μαζί της και χώρισε, γίνεται γνωστό ότι είναι επικίνδυνος και για την σωματική ακεραιότητα των γυναικών που βρίσκονται δίπλα του. Κοινώς, χτυπάει τις γυναίκες με τις οποίες είναι μαζί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο TMZ που φιλοξένησε τις δηλώσεις της Oksana ανέφερε ότι όντως ο ηθοποιός, όχι μόνον απατούσε την σύζυγό του, αλλά υπάρχουν αποδείξεις ότι την κακοποιούσε σωματικά σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια της σχέσης τους. Ο δικηγόρος της Oksana, Dan Horowitz, δήλωσε στο TMZ ότι υπάρχουν καταθέσεις τουλάχιστον πέντε γυναικών που υπήρξαν ερωμένες του Gibson, όσο εκείνος ήταν παν��ρεμένος με την Oksana.

O Gibson με την Grigorieva απέκτησαν ένα παιδί, ενός έτους σήμερα. Οι ισχυρισμοί της έχουν επηρεάσει και το δικαστήριο, το οποίο αναμένεται να αποφασίσει σε λίγες ημέρες, την πλήρη ή την μερική επιμέλεια της μόλις ενός έτους Lucia, από την μαμά της ή όχι. Τί να πεις Oksana μου... άντρες...