«Γερνάω καλά», λέει η Monica Bellucci και παρουσιάζει την βιογραφία της μέσω των πιο σέξι φωτογραφιών της καριέρας της! Το άλμπουμ της 46χρονης ηθοποιού έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία, ενώ τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η πρώτη αντιπροσωπευτική βιογραφία της «καυτής» Ιταλίδας περιλαμβάνει 150 φωτογραφίες από όλη την καλλιτεχνική της διαδρομή, που έχουν τραβηχτεί από διάσημους φωτογράφους όπως οι Peter Lindberrgh, Helmut Newton, Bruce Weber, Ellen von Unwerth και Fabrizio Ferri.

«Σε αυτό το βιβλίο ήθελα να εξυμνήσω κυρίως το σώμα», είπε η Bellucci κατά την παρουσίαση του λευκώματος στην Ρώμη και πρόσθεσε: «με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή».

Πρόσφατα, η 46χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με «καυτό» μαγιό αλλά και γυμνή με την νεογέννητη κορούλα της στην αγκαλιά. «Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή», πρόσθεσε η Bellucci.

Η φαντασίωση πολλών ανδρών ανά τον κόσμο είναι πλέον ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα που ξέρει να συνδυάζει καριέρα και οικογενειακή ζωή. Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πανέμορφο πρόσωπό της, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως όλα τα όνειρά της έχουν γίνει πράξη, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία τα πράγματα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όπως τώρα.

«Ξεκινάω μια νέα περίοδο, σίγουρα με λιγότερη ομορφιά», είπε η ίδια και, μάλλον, θα διαφωνήσουν πολλοί μαζί της ως προς το δεύτερο σκέλος της φράσης της.

Τα έσοδα από την φωτο-βιογραφία θα διατεθούν σε δύο οργανώσεις: μία ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.