«Χρωστάω πολλά στον Τόνι», είπε η Έλενα Παπαρίζου που παρέλαβε περιχαρής τον πλατινένιο δίσκο για την νέα της δουλειά, «Γύρω Από Το Όνειρο». Έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες και θαυμαστές, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο και την μητρότητα.

Η απονομή του πλατινένιου δίσκου έγινε σε γνωστό δισκοπωλείο, όπου είχαν συρρεύσει οι θαυμαστές της Έλενας για να την δουν από κοντά. Εκείνη, ντυμένη απλά με τζιν και μαύρο μπλουζάκι, δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη και δεν σταμάτησε λεπτό να τους στέλνει φιλιά.

Το μυαλό της τραγουδίστριας, όμως, δεν έφυγε στιγμή από τον αγαπημένο της, Τόνι Μαυρίδη, στον οποίο είπε πως αφιερώνει ένα παλιότερο κομμάτι της, το «Υπάρχει Λόγος»!

«Χρωστάω πολλά στον Τόνι. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτόν», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα και πρόσθεσε πως ο καλός της ήρθε στη ζωή της στην αρχή της καριέρας της, πολύ πριν βγει ο πρώτος της δίσκος με τους Antique.

Για ακόμα μία φορά, η Έλενα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν θα φάμε κουφέτα. «Κάποια στιγμή θα παντρευτώ. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα παντρευτώ», ήταν η απάντηση, ενώ η τραγουδίστρια αστειεύτηκε ρωτώντας τους δημοσιογράφους αν βαρέθηκαν να της κάνουν αυτή την ερώτηση.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί: «μια γυναίκα είναι πάντα έτοιμη να γίνει μάνα. Αλίμονο! Ποιά γυναίκα μετά τα 18 δεν θέλει;», διερωτήθηκε.