Στο πόστο της επέστρεψε σήμερα το πρωί η Ελονώρα Μελέτη, μετά από απουσία δύο ημερών για να υποβληθεί σε εγχείρηση ρουτίνας. Όπως και πριν μπει στο χειρουργείο, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την περιπέτειά της, προκειμένου να αποφύγει και να διαψεύσει κάθε είδους παραπληροφόρηση!

Λαμπερή και με το γνωστό της κέφι, η Ελεονώρα ήταν συνεπής στο τηλεοπτικό ραντεβού της, προκειμένου να κάνουμε την πρώτη «Πρωινή Μελέτη» της εβδομάδας.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια μί��ησε για την περιπέτεια με την υγεία της. «Έκανα μια ανοικτή επέμβαση, μια καισαρική τομή, για να βγάλω ένα ινομύωμα το οποίο ήταν μεγάλο και έπρεπε να το βγάλω», είπε η Ελεονώρα και πρόσθεσε: «εξάντλησα όλα τα χρονικά περιθώρια που μου έδωσε ο γιατρός... Τελικά, βγάλαμε 5 τέτοια πράγματα».

Η Ελεονώρα, όμως, έκανε και παράπονα για όσους έγραψαν ανακρίβειες και, μάλιστα, παρά το ότι η ίδια δεν έκρυψε τίποτα για την κατάσταση της υγείας της.

Μάλιστα, ιστοσελίδα στο Ίντερνετ έγραψε πως η παρουσιάστρια πήγε στα... μπουζούκια μετά το χειρουργείο. Όπως είπε η Ελεονώρα, το υπογεγραμμένο με ψευδώνυμο κείμενο όχι μόνο δεν ευσταθεί αλλά την προσβάλλει κιόλας, ενώ έκανε λόγο για «φτηνό, αισχρό χτύπημα κάτω από την μέση» και κάλεσε τον συντάκτη και τον αρχισυντάκτη να ανακαλέσουν το άρθρο και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη.