Τα δημοσιεύματα σχετικά με την σχέση τους είναι δύσκολο πια να… μετρηθούν. Γρηγόρης και Νάντια χωρίζουν. Γρηγόρης και Νάντια δεν χωρίζουν. Δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, δεν δίνουν καμία ευκαιρία.

Κι εκεί που σε ένα ακόμη επεισόδιο νομίζαμε ότι οι δυο τους περνούν καλά και σκοπεύουν να ξαναπροσπαθήσουν για μία νέα προοπτική, ο Γρηγόρς ��ρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ φαίνεται πως πλέον, όχι μόνον δεν είναι πια μαζί, αλλά ρίχνουν οριστικούς τίτλους τέλους σε ό,τι τους χώριζε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, το ζευγάρι καβγάδισε πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα. Τόσο πολύ, που οι φωνές τους ακούγονταν καθαρά, ακόμη και σε γειτονικά σπίτια. Μέχρι που μία συγκεκριμένη στιγμή, στάθηκε η αφορμή για να μαζέψει η Νάντια τα πράγματά της από το σπίτι του Γρηγόρη και να φύγει.

Όσοι είδαν τη Νάντια να φεύγει γρήγορα από το σπίτι του Γρηγόρη την περασμένη εβδομάδα, κάνουν λόγο για μία Νάντια, πιο απογοητευμένη και πιο δυσαρεστημένη από ποτέ. Στα χέρια της, κρατούσε μία μαύρη τσάντα, στην οποία είχε τα λιγοστά προσωπικά της αντικείμενα. Από εκείνη την ημέρα και μετά, κανείς δεν την ξαναείδε στο σπίτι του Γρηγόρη, στο οποίο μπορεί να μην έμενε συχνά, την είχε δει, όμως, πολύς κόσμος. Όποτε μάλιστα ο Γρηγόρης την φιλοξενούσε στο σπίτι του στην Πεντέλη, οι δυο τους έτρωγαν στο εστιατόριο Νησιώτισσα, το οποίο βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από το σημείο που μένει.

Η περίοδος κρίσης ανάμεσά τους είναι γεγονός. Το στενό περιβάλλον του ζευγαριού κάνει λόγο για οριστικό τέλος, κάτι που κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαιώνει. Ούτε και το διαψεύδει ωστόσο.

Η Νάντια πάντως, εκτός από την παρουσίαση του top chef, το οποίο μάλιστα αλλάζει μέρα και «μετακομίζει» Πέμπτη από Σάββατο, εμφανίζεται και στο Οξυγόνο Live, μαζί με τους Τρίφωνο. Στην πρεμιέρα της πάντως, ο Γρηγόρης δεν ήταν μαζί της, όπως κάνει άλλες φορές. Ίσως αυτό να είναι και ενδεικτικό του πόσο σοβαρά είναι πλέον τα πράγματα.