Μια χαρά του τα’ πε το πρωί της Παρασκευής (05/11) του Γιάννη Μαρκετάκη η Ελένη Μενεγάκη. Μα είναι ο άτιμος, ίδιος ο Ονούρ!

Ψηλός, χωρίς καθόλου μαλλιά και με το χαρακτηριστικό μούσι, ο make-up artist, όχι μόνον μοιάζει εξωφρενικά στον Τούρκο πρωταγωνιστή, αλλά παραδέχεται ότι πολύ συχνά τον μπερδεύουν και δεν πιστεύουν ότι δεν είναι ο Ονούρ, αλλά ο Γιάννης!

«Ο Ονούρ το ξέρει ότι έχει δίδυμο αδελφό στην Ελλάδα;», τον ρώτησε η Ελένη, αλλά εκείνος πήγε να αποφύγει την ερώτηση. «Τώρα το έχω κοντύνει το μούσι λίγο, όταν το είχα μακρύ, μπορεί και να του έμοιαζα…»

Η πρώτη φορά που η ομοιότητα του Γιάννη Μαρκετάκη με τον Ονούρ έγινε αντικείμενο σχολιασμού, ήταν πριν από λίγες ημέρες στην φωτογράφιση που έκανε με την Ζέτα Μακρυπούλια στην Ταϋλάνδη, όπου επιμελήθηκε την εμφάνισή της, στην προώθηση της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της εταιρείας Raxevsky.

Από τότε, όσοι τον βλέπουν από κοντά, παραδέχονται ότι η ομοιότητά του με τον ηθοποιό του σήριαλ Χίλιες και μία νύχτες είναι καταπληκτική και δικαίως ο κόσμος αναρωτιέται πολύ συχνά εάν πρόκειται για αυτόν ή τον Halit Ergenc, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Ονούρ.