Μέσα στα μέλια βρίσκονται ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ. Το ερωτευμένο ζευγάρι που σε τρείς μήνες περιμένει το πρώτο του παιδί, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο φωτογραφικός φακός τους «έπιασε» να περπατούν στους δρόμους του Λονδίνου, άλλοτε αγκαλιασμένοι, και άλλοτε περπατώντας χεράκι-χεράκι. Ωστόσο, ιδιαίτερα εμφανής είναι η υπερπροστατευτικότητα του Χαβιέ Μπαρδέμ προς την έγκυο γυναίκα του, καθώς η Πενέλοπε διανύει ήδη τον 6ο μήνα της και όπως είναι φυσικό, χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

Το ζευγάρι, είχε βγει βόλτα και έψαχναν ένα καλό εστιατόριο για να γευματίσουν. Η Πενέλοπε αν και εγκυμονούσα ήταν μες τη μόδα, φορώντας μαύρο παλτό, μαύρο τζιν και μαύρες μπότες. Στο ίδιο casual στυλ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, που συμπλήρωσε το ντύσιμο του με ένα μοντέρνο κασκέτο στο κεφάλι.

Πάντως η 36χρονη Πενέλοπε, φαίνεται να απολαμβάνει δεόντως τα χάδια του 41χρονου Μπαρδέμ, αφού σε όλες τις φωτογραφίες χαμογελά, είναι ήρεμη και φαίνεται πολύ ερωτευμένη, ενώ έχει μπει για τα καλά στο «κλίμα» της εγκυμοσύνης.