Τι κοινό μπορεί να έχουν η Lady Gaga, η Rihanna, η Sarah Jessica Parker και η Έλενα Παπαρίζου; Κατ’ αρχήν είναι όλες διάσημες. Είναι επιτυχημένες, είναι και γνωστές για τις πρωτοποριακές, ενίοτε και εκκεντρικές τους εμφανίσεις. Όμως, πέρα από αυτά, οι ξένες σταρ μοιράζονται με την ελληνίδα τον ίδιο Οίκο υψηλής ραπτικής. Εν ολίγοις, έχουν τον ίδιο σχεδιαστή!

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα στο Diogenis Studio με τον Αντώνη Ρέμο, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα του Οίκου The Blondes, τον οποίον μάλιστα επιλέγουν πολύ συχνά καλλιτέχνιδες παγκόσμιας εμβέλειας, όπως αυτές που σας αναφέραμε στην αρχή.

Οι Phillipe και David Blond αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στην μόδα και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως καλλιτεχνικό δίδυμο στον χώρο τους είναι ήδη γνωστοί. Όμως, στο ευρύ κοινό, δεν είν��ι τόσο διαδεδομένο το όνομά τους. Εκείνοι βέβαια έχουν ήδη κάνει τεράστια καριέρα στον χώρο τους, ενώ όσες γυναίκες έχουν ντύσει, τους έχουν λατρέψει από την πρώτη στιγμή.

Η Έλενα Παπαρίζου, πάντως, φρόντισε μέσα και από αυτήν την δημιουργία να αναδείξει την αδύνατη σιλουέτα της, καθώς και τα καλλίγραμμα πόδια της. Κοντό χρυσό φόρεμα επέλεξε και στην εμφάνισή της στην Eurovision το 2005, δια χειρός Roberto Cavalli, τότε. Ίδια απόχρωση είναι και η τωρινή, απλά η μοναδική διαφορά είναι οι λιγότερες πορτοκαλί «πινελιές». Γεγονός είναι πάντως, ότι της πάνε. Και μάλιστα πολύ. Εύγε Ελενα!

Στην φωτογραφία βλέπετε αριστερά την Ελενα Παπαρίζου από την πρεμιέρα της και δεξιά το ίδιο φόρεμα από τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Οίκου.