Και να ήθελε να αγιάσει ο Λευτέρης Πανταζής πού να τον αφήσει η Εύη Αδάμ; Δηλώσεις για την αποχώρηση από το «Just The Two Of Us» έκαν�� ο τραγουδιστής, ωστόσο, πόσο πιο κομψά να θέσει το ότι η σύζυγος του Λάμπη Λιβιεράτου δεν το έχει το... φωνητικό;

«Δεν φταίει η Εύη που μας απέκλεισαν», λέει στο περιοδικό «People» ο τραγουδιστής.

Ο... ιπποτισμός πήγε περίπατο, όταν η κουβέντα φτάνει στα φωνητικά προσόντα της Εύης, για την οποία ο ΛΕ.ΠΑ. προσπάθησε να το πει όσο πιο σικ μπορούσε: «Εντάξει, η Εύη ήταν λίγο αδύναμη στο τραγουδιστικό κομμάτι αλλά βελτιώθηκε», δηλώνει χαρακτηριστικά. Το βελτιώθηκε μην ψάχνεται από πού προέκυψε... από τον ίδιο προφανώς!

«Κάποια στιγμή η Εύη γύρισε και μου είπε μήπως το παιχνίδι ήταν στημένο γιατί δεν ήταν μόνο εκείνη χάλια. Κι άλλα ζευγάρια δεν ακούγονταν στο τελευταίο live», προσθέτει ο Λευτέρης και εδώ οι μπηχτές πάνε σύννεφο.

Καλά να αποκαλεί «χάλια» τα αντίπαλα ζευγάρια στο παιχνίδι... αλλά να χρησιμοποιεί τον ίδιο χαρακτηρισμό και για την Εύη; Mα τι να σου κάνει ο άνθρωπος; Ξεκίνησε για τζέντλεμαν αλλά η Αδάμ δεν τον αφήνει!

Κάπου εκεί έρχεται και η αποκάλυψη από τον τραγουδιστή, που λέει ότι είχε πει στην παραγωγή πως ενδεχομένως να μην έμενε μέχρι τέλους στο παιχνίδι γιατί στις 19 Νοεμβρίου ξεκινάει τις εμφανίσεις του με την Άντζελα Δημητρίου και τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Βρε λέτε τελικά να αποχώρησαν για να μην χαλάσει το μουσικό σχήμα και όχι επειδή η Αδάμ ήταν... χάλια;