Μπορεί οι βρικόλακες να έγιναν μόδα μετά την κινηματογραφική επιτυχία «Twilight», ο Πάνος Μουζουράκης όμως τους είχε... συναντήσει προ πολλού, καθώς θεωρούσε τον εαυτό του έναν από αυτούς! «Μέχρι τα 25 μου νόμιζα πως ήμουν βρικόλακας. Θεωρούσα ότι είμαι αθάνατος, ότι δεν μπορώ να πάθω τίποτα», εξομολογείται ο ίδιος.

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε τις εσωτερικές αναζητήσεις του, ενώ μίλησε και για την σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

«Όλοι έχουμε μέσα μας τον Χριστό και τον Χίλτερ. Το θέμα είναι να καλλιεργούμε την καλή μας πλευρά», λέει μεταξύ άλλων και προσθέτει πως όλοι οι καλλιτέχνες είναι ψώνια... με την καλή έννοια!

Έχοντας δώσει δείγματα και ως ηθοποιός και ως τραγουδιστής, ο Πάνος Μουζουράκης μάλλον δεν έχει κατασταλάξει προς τα πού κλίνει. «Όταν, πάντως, άρχισα την πορεία μου είπα ότι δεν θέλω να γίνω ένας τραγουδιστής απλώς για να βγάζω γκόμενες, να ανεβαίνω σε μια σκηνή και να με χειροκροτούν», προσθέτει.

Το καλοκαίρι η σχέση του με την Μαρία Σολωμού ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αν και οι ίδιοι δεν προσπάθησαν και πολύ να την κρύψουν αφού φιλιόντουσαν δημοσίως και χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Γιατί πρέπει να προσέχω πού πάω και τι κάνω και να είμαι διακριτικός; Γιατί να μην μπορώ να βασιστώ στην διακριτικότητα και την ευγένεια των άλλων ώστε να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου;», διερωτάται και αποκαλύπτει πως η Μαρία Σολωμού είναι για εκείνον όλα όσα λέει το «Something» των Beatles.

Ο Πάνος Μουζουράκης, πάντως, πιστεύει ότι ανιδιοτελής αγάπη δεν υπάρχει με τίποτα, ενώ για παιδιά... ούτε κουβέντα! Όπως, μάλιστα, υποστηρίζει «αν κάναμε όλοι μας μόνο ένα παιδί, σε 50 - 100 χρόνια θ�� ήμαστε ο μισός πληθυσμός, άρα θα υπήρχαν περισσότερες θέσεις εργασίας και θα επαρκούσαν οι πόροι της φύσης».

Λέγε τέτοια εσύ να τα ακούσει κανείς πολιτικός και να ψαχνόμαστε...