Την καλύτερη περίοδο περνά ο Πάνος Καλλίδης που συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του με την Δέσποινα Βανδή αλλά και περιμένει τον... πελαργό, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος! Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ότι το μωρό είναι κορίτσι και θα πάρει το όνομα της γιαγιάς!

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Νιώθω πολύ όμορφα», είπε ο Πάνος στο Starγια τα επικείμενα γεννητούρια και συνέχισε χαριτολογώντας: «θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος και να το αντιμετωπίσω με... ψυχραιμία».

Ο τραγουδιστής γνώρισε την σύντροφό του, Λεάνα, στα καμαρίνια του νυχτερινού κέντρου που τραγουδούσε, όπου κείνη πήγε ως θαυμάστριά του. Μάλιστα, μιας και είναι μακιγιέζ, ο Πάνος και η Λεάνα πρώτα συνεργάστηκαν επαγγελματικά και ύστερα ήρθε ο έρωτας! «Πολύ θέλει;», διερωτήθηκε on camera ο ίδιος...

Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και έχει ήδη αποφασίσει για το όνομα: θα λέγεται Νίνα, όπως η μητέρα του Πάνου Καλλίδη!

Τέλος, ο τραγουδιστής μίλησε και για τα επαγγελματικά του, αποκαλύπτοντας ότι αυτό τον καιρό είναι στο στούντιο με τον Φοίβο και ετοιμάζουν το δεύτερο τραγούδι της συνεργασίας τους!

«Είναι η σημαντικότερη συνεργασία στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι θα μου δώσει πάρα πολλά στη δουλειά μου και το καλλιτεχνικό μου ύφος», πρόσθεσε ο Πάνος.