Πόλεμο χαρακωμάτων έχουν εξαπολύσει ο Αντώνης Ρέμος και η παλιά του δισκογραφική, Sony Music, με την εταιρεία να «αδειάζει» τον τραγουδιστή απαντώντας στην πρόσφατη επιστολή του, στην οποία έλεγε ότι δεν δεσμεύτηκε η περιουσία του. Μεταξύ άλλων, η Sony κάνει λόγο για αναληθή και προφανώς εμπαθή δήλωση του Αντώνη Ρέμου.

Σε επιστολή που έστειλε προ ημερών ο τραγουδιστής, υποστηρίζει πως η περιουσία του δεν έχει δεσμευθεί και όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι «κατευθυνόμενα εφευρήματα» της εται��είας με στόχο τον ίδιο, την οικογένειά του και την περιουσία του.

Για ψεύδη, όμως, κατηγορεί τον Αντώνη Ρέμο και η Sony, η οποία στην επιστολή της αναφέρεται στην εκδίκαση της υπόθεσης από το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών.

Όπως λέει, το δικαστήριο δικαίωσε την εταιρεία για το «σπάσιμο» του συμβολαίου της με τον τραγουδιστή (ο Αντώνης Ρέμος το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρε μετεγγραφή στην Heaven) και όρισε δικάσιμο για τις 8 Νοεμβρίου.

Η Sony ζητά κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ για την προκαταβολή που έχει πάρει ο Αντώνης Ρέμος (278.614 ευρώ), ως αποζημίωση μετά την αποχώρησή του (247.960 ευρώ) και για ηθική βλάβη (500.000 ευρώ).

Και η δισκογραφική καταλήγει επισημαίνοντας πως στο ίδιο δικαστήριο η πρόεδρος εξέδωσε προσωρινή διαταγή: «απαγορεύει τη μεταβολή της αναφερόμενης στην αίτηση περιουσίας του και της ακίνητης περιουσίας τούτων, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης και υπό τον όρο της συζήτησής της κατά την ορισθείσα δικάσιμο».