Είναι νέοι, ωραίοι, με γαλάζια μάτια που «κλέβουν καρδιές», ενώ κάνουν θραύση στον γυναικείο πληθυσμό. Ονούρ ή Κενάν; Κενάν ή Ονούρ;

Το crash test που σας παρουσιάζουμε σήμερα ανάμεσα στους δύο Τούρκους ηθοποιούς, είναι ενδεικτικό της ασ��λληπτης αποδοχής που έχουν και οι δύο στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που οι γυναίκες τσακώνονται για το ποιος είναι ωραιότερος…

Πρώτος στις ελληνικές τηλεοπτικές οθόνες εμφανίστηκε ο Ονούρ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Halit Ergenc. Ο λόγος για τον οποίο έγινε γνωστός πριν από μερικά χρόνια στο ευρώ κοινό, είναι ότι εγκατέλειψε την γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος για τα μάτια της τωρινής του συζύγου, της Βerguzal Κorel, (ή Σεχραζάτ), με την οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί στις Χίλιες και μία Νύχτες. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μάλιστα και ένα παιδί, μόλις ενός έτους.

Ο Ονούρ γεννήθηκε το 1970 στην Κωνσταντινούπολη. Έχει ύψος 1.83, καταγάλανα μάτια, ενώ ανήκει στο ζώδιο του ταύρου. Τελείωσε το Γυμνάσιο της Ανατολίας και το 1989 αποφοίτησε από το τμήμα Ναυπηγικής και Θαλασσίων Επιστημών. Το ίδιο έτος γράφτηκε στο Τμήμα Όπερας και Μουσικού Θεάτρου. Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε με συμμετοχές σε μιούζικαλ και όπερα και έλαβε μέρος σε πολλές παραγωγές. Ομως, ο ρόλος του στη τηλεοπτική σειρά Χίλιες και μία νύχτες τον καθιέρωσε στην τηλεόραση.


Ο Burak Hakki, ή Kενάν, από το Kismet, πάλι, είναι μικρότερος κατά δύο χρόνια, αλλά ψηλότερος και κατά πολλές γυναίκες, γοητευτικότερος. Είναι πιο… γόης πάντως, είναι γεγονός. Γεννήθηκε στις 23 Μαϊου 1972 και έχει ύψος 1.90.

Ο Κενάν ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Αρκεί να σας αναφέρουμε ότι έχει κερδίσει τους τίτλους του Καλύτερου άνδρα μοντέλου (το 1994), του Manhunt (το 1995) και του Ωραιότερου άνδρα της Μεσογείου. Έκανε θραύση στις γυναίκες, μέχρι που του πρότειναν να γίνει ηθοποιός. Και το έκανε. Ξεκίνησε την καριέρα του πριν από δέκα χρόνια, με την συμμετοχή του στην πρώτη του ταινία. Ακολούθησαν συμμετοχές σε σίριαλ και άλλες ταινίες, μέχρι που το 2007 κλήθηκε να υποδυθεί τον ευαίσθητο καλλιτέχνη Κενάν.

Να σημειώσουμε ότι είναι από τους λίγους ωραίους της Τουρκικής TV που αποκαταστάθηκε νωρίς νωρίς. Η Sema Simsek, επίσης ηθοποιός προερχόμενη και εκείνη από το μόντελινγκ, είναι σύζυγος του από το 2001. Μαζί έχουν αποκτήσει και αυτοί ένα παιδί, δύο ετών σήμερα.

Τώρα, το ποιον από τους δύο προτιμάει κάθε γυναίκα είναι δικό της θέμα. Και οι δύο πάντως έχουν καταφέρει να κάνουν τους πάντες να μιλούν γι’ αυτούς, ενώ και οι δύο υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις σε πολλά επίπεδα…