Απλή ασυμφωνία χαρακτήρων είχαν επικαλεστεί ο Charlie Sheen και η σύζυγός του, Brooke Mueller, προκειμένου να ζήσουν χωριστά για κάποιους μήνες. Πλέον, επικαλούνται... απλές ανυπέρβλητες διαφορές και κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου! Μάλιστα, αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον γνωστό ηθοποιό.

Charlie και Brooke παντρεύτηκαν το 2008, όμως, από τα περασμένα Χριστούγεννα ζουν χωριστά μετά τις καταγγελίες της συζύγου για χρήση βίας από τον ηθοποιό κατά τις διακοπές τους στο Άσπεν.

Η αίτηση διαζυγίου υποβλήθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια λίγες ημέρες μετά την έξοδο του ηθοποιού από το νοσοκομείο, στο οποίο είχε διακομισθεί όταν βρέθηκε μεθυσμένος και γυμνός σε σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου «Plaza» της Νέας Υόρκης.

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα αγοράκια, τα οποία ο Charlie θα επισκέπτεται, ενώ η διατροφή «αγγίζει» τα 55.000 δολάρια τον μήνα.

Αυτά, πάντως, δεν είναι τα μόνα μπλεξίματα για τον ηθοποιό: η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Christina Walsh που ήταν μαζί του στο «Plaza» γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι εξαιτίας της συμπεριφοράς του κλειδώθηκε στην τουαλέτα για να γλιτώσει!

Δείτε τα χαρτιά του διαζυγίου...