Δύο φωτογραφίες «ανέβασε» η Καλομοίρα από τον μήνα του μέλιτος και οι φήμες ήδη δίνουν και παίρνουν. Θα μας πείτε ποιες φήμες… Οι φήμες ότι ίσως η τραγουδίστρια να περιμένει τον…πελαργό!

Αυτό σκέφτηκαν όσοι είδαν τις φωτογραφίες της Καλομοίρας από τον μήνα του μέλιτος που κάνει με τον αγαπημένο της Γιώργο στο Maui της Χαβάης.

Η Καλομοίρα ακολουθεί το παράδειγμα εκατοντάδων κοριτσιών που λίγες ημέρες μετά από τον γάμο τους, ξεκουράστηκαν σε κάποιο εξωτικό μέρος και απόλαυσαν τον ήλιο, την θάλασσα, αλλά κυρίως την ηρεμία τους. Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, η τραγουδίστρια ποζάρει όλο νάζι και σκέρτσο μπροστά στον φακό, πίνοντας χυμό από ανανά και φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι. Η λεπτομέρεια της πρώτης φωτογραφίας της είναι ότι εμφανίζεται με αρκετά περισσότερα κιλά απ’ ό, τι την είχαμε συνηθίσει, τουλάχιστον μέχρι την ημέρα που παντρεύτηκε. Εκτός εάν απλώς έφαγε λίγο παραπάνω… ‘Η αν κάτι την πείραξε και… πρήστηκε… Τι να σας πώ κι εγώ… Πολύ «φουσκωμένη» την είδαμε πάντως. Μήπως περιμένει και αυτή τον πελαργό και δεν το λέει;

«Επιτέλους στην πισίνα! Ο χυμός ανανά είναι υπέροχος. Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!», έγραψε στο twitter της κάτω από τις φωτογραφίες.

Στην δεύτερη φωτογραφία, η Καλομοίρα φορά ένα ψάθινο καπέλο και χαμογελά ήρεμη και ξεκούραστη στον φωτογραφικό φακό. Όλα αυτά στην μαγευτική Χαβάη.

Τι έγινε παιδιά; Κι άλλα γεννητούρια σε λίγους μήνες; Αν ισχύει πάντως, με το καλό!