«Σκουραίνει» και πάει η Φαίη Σκορδά. Τα σκούρα μαλλιά βέβαια, δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό της εμφάνισής της το τελευταίο διάστημα. Αν την προσέξει κανείς, θα διαπιστώσει ότι το τελευταίο διάστημα, δεν φορά καθόλου ψηλά παπούτσια. Μοναδική εξαίρεση στάθηκε η εμφάνισή της στο Just the two of us, όπου το τακούνι της μπότας έφτανε το... ταβάνι.

Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα, η Φαίη ξέσπασε σε γέλια όταν η καλεσμένη της εκπομπής Αθηναϊδα Νέγκα, η οποία έχει ήδη ένα παιδί, της είπε ότι μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν ότι είναι έγκυος. «Πάω που λέτε στον διευθυντή μου και του λέω ότι πρέπει να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα στο πρόγραμμα και μεταξύ άλλων του λέω κιόλας ότι γεννάω σε τρεις μήνες». Εκεί ήταν που η Φαίη ξεκαρδίστηκε. «Τι συμβαίνει;», αναρωτήθηκε η κριτής του Just the two of us. «Ξέρουμε και καμία άλλη που είναι έγκυος και δεν θέλει να το πει;», είπε στην Φαίη.

Τίποτα, η Φαίη συνέχισε να γελάει και λίγο αργότερα προχώρησε την κουβέντα, με απορίες ως προς το πώς μπορεί μία γυναίκα να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της χωρίς να το μάθει κανείς. «Μα πώς γίνεται αυτό, να είσαι έγκυος και να το πεις τελευταία στιγμή;» και διάφορα τέτοιου τύπου.

Αφού «γλύκανες», άλλαξες το μαλλί και ασχολείσαι συνεχώς με θέματα για παιδιά (βλέπε πώς δένουμε τα παιδιά στο αυτοκίνητο) πές το βρε Φαίη μου επιτέλους να μας φύγει και η απορία...αφού θα φανεί που θα φανεί...