Ντιν νταν τα καμπανάκια για τον πρώην της, Θεόφιλο Τζιώτη και όχι μόνο, σήμανε η Νατάσσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της. Αφού ξέκοψε κάθε κουβέντα για δεύτερο γάμο με οποιονδήποτε wanna be γαμπρό, η τραγουδίστρια εξήγησε τι είναι αυτό που την κάνει να τραβήξει σε όλα μια κόκκινη γραμμή.

«Όχι βέβαια», ήταν η απλή πλην κατανοητή απάντηση της τραγουδίστριας σε ερώτηση αν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί όταν ρωτήθηκε σχετικά στην εκπομπή «Mega Star».

Ποτέ μη λες ποτέ, όμως, Νατάσσα μας γιατί δεν ξ��ρεις τι θα προκύψει... εκτός κι αν ο Θεόφιλος έφυγε γιατί δεν ήθελες να βάλεις την κουλούρα.

Παράλληλα, όμως, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι δεν συγχωρεί στο έτερον ήμισυ και κάπου εκεί έπεσαν «βροχή» τα υπονοούμενα για τον πρώην: «την ζήλεια εντάξει, την ανέχεσαι, την ασυνέπεια λες ok, αν ο άλλος είναι λίγο κακότροπος λες δεν πειράζει. Αυτό που δεν μπορώ να αντέξω και δεν δικάζεται κιόλας είναι η αχαριστία», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ποιανού την αχαριστία αναφερόταν άραγε η Νατάσσα; Στου Θεόφιλου που πλέον δεν είναι μαζί παρά τις δεκάδες φωτογραφίες και δημοσιεύματα που τους παρουσιάζαν full in love; Ή μήπως σε κάποιες ξανθιές ψυχές, βλέπε Ελένη Μενεγάκη, που πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα; Την απάντηση μόνο η ίδια την ξέρει, αν και σηκώνει πολλές ερμηνείες η ατάκα της...

«Είμαι σε πολύ ωραία φάση τώρα, δεν είμαι ερωτευμένη», συνέχισε η Νατάσσα, προσθέτοντας βέβαια πως θέλει να ερωτευθεί.

Μότο της είναι το «η ζωή είναι ωραία», το οποίο -όπως είπε- το έχει κάνει και... τατουάζ στον ώμο!