​Η κοινή τους αγάπη για τον αθλητισμό τους ένωσε και εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι και ευτυχισμένοι!

Η 36χρονη πρωταθλήτρια Ελλάδας κλειστού στίβου στο άλμα επί κοντώ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 41χρονου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate, Ιερώνυμου Κοντόνη.

Γνωρίστηκαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ο επιχειρηματίας έδειξε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα εκγύμνασης Replayce , όπου υπεύθυνη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου.
«Επειδή και ο ίδιος είναι πολυπράγμων , ήθελε να μάθει τι είναι αυτό το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που βασίζεται στο παιχνίδι», περιγράφει η νικήτρια του Dancing with the stars!

Το ζεύγος λατρεύει να κάνει τζόκινγκ και να γυμνάζεται στην παραλία στο Καβούρι. Η Έρρικα μένει πολύ συχνά στο σπίτι του αγαπημένου της στα νότια προάστια. Τι ερωτεύτηκε όμως σε ��κείνον; «Το γεγονός πως είναι ένας άνδρας που πατάει γερά τα πόδια του στη γη και ταυτόχρονα αντιμετωπίζει με έναν πνευματικό τρόπο τα πράγματα». Όσο για εκείνον, αυτό που του κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η θετική της ενέργεια.

Το ερωτυευμένο ζευγάρι είναι εδώ και έξι μήνες μαζί .Έκαναν δυο τους διακοπές το Πάσχα, στον Καϊάφα της Πελοποννήσου ,από όπου είναι ο σύντροφος της.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ιερώνυμος γνώρισε τους γονείς της , όπως και εκείνη τους δικούς του!