Για τον έρωτα, το γάμο, τα χρήματα, την πατρότητα ��αι το τι ορίζει ως «αντιαισθητικό» μίλησε ο Νίκος Κουρής.


Λέει ναι στο «να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα», αλλά παράλληλα «να ζεις και να πετάς για το επόμενο που θα έρθει. Όχι να μένεις “κλειδωμένος” επειδή πληγώθηκες ή επειδή έζησες έναν έρωτα ή έναν θάνατο».

Η σχέση του με τα χρήματα όπως λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» , δεν είναι καλή: «Έχω βρεθεί σε τραγική οικονομική κατάσταση. Ασχολούμαι με τα έξοδα αλλά λίγο καθυστερημένα. Δεν είμαι βολεμένος».


Ο ερχομός του γιου του Πέτρου, τον άλλαξε και τον έκανε να αναλάβει ευθύνες:«Ήμουν τελείως χύμα σε σχέση με αυτά» λέει ο 37χρονος ηθοποιός, που παραδέχεται ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του είναι: «ότι είμαι αργός στις αποφάσεις».


Αν και γνωρίζει ότι είναι ωραίος άντρας, δεν είναι άνθρωπος που όπως λέει εκμεταλλεύεται τέτοιες καταστάσεις, «oύτε καν όταν ήμουν νεότερος».

Όσο για το γάμο; Θεωρεί ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ευτυχισμένος και πιο ελεύθερος χωρίς να είναι παντρεμένος». Για τον γοητευτικό ηθοποιό ο γάμος είναι ένα «κλειστό και παρεξηγημένο σχήμα»,ειδικά όταν «εμπλέκονται τα σόγια και οι περιουσίες». Ωστόσο, αυτό που θεωρεί το πιο αντιαισθητικό είναι οι λίστες γάμου: «το θεωρώ αποτρόπαιο, ανατριχιαστικό. Είναι σαν να παντρεύεσαι για να βγάλεις λέφτά».