Τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε όταν ληστές εισέβαλλαν σπίτι της μέρα μεσημέρι περιέγραψε το γνωστό μοντέλο και πρώην Playmate Ελευθερία Πατρικαρέα.


« Ήταν 11:15 το πρωί, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, μόλις είχα ξυπνήσει ενστικτωδώς και σηκώθηκα γιατί ένιωθα ότι κάτι κακό θα μου συμβεί. Βλέπω την πόρτα του σπιτιού ανοιγμένη ορθάνοιχτα και τους δυο ληστές να μπαίνουν μέσα στο σπίτι», είπε το γνωστό μοντέλο στη Χριστίνα Λαμπίρη.


Οι δυο άντρες δεν φορούσαν κουκούλες και είδε κανονικά τα πρόσωπα τους. Με το που τους είδε μπροστά της, ο ένας της είπε: «Καλημέρα σας κυρία Μαρία», προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες στην πολυκατοικία. Αμέσως μετά «χαμηλώνει τον τόνο της φωνής του και μου λέει “πέρνα αμέσως μέσα”».


Εκείνη τη στιγμή, ενστικτωδώς και χωρίς να το πολυσκεφτεί όπως είπε, «ρίσκαρα τη ζωή μου, τα έδωσα όλα για όλα, τον κλώτσησα στην ευαίσθητη περιοχή, έσπρωξα και τον άλλον που ήταν σχεδόν πίσω του και όπως πάω να κλείσω την πόρτα, πετάγεται ο άλλος και μου έβγαλε σουγιά στην κοιλιά. Ήμουνα τυχερή γιατί έκλεισα γρήγορα την πόρτα».


«Είναι ο,τι χειρότερο μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Εύχομαι ολόψυχα να μην συμβεί σε κανέναν, έχω πάθει σοκ» δήλωσε η Ελευθερία Πατρικαρέα που συνειδητοποίησε τον εφιάλτη που έζησε μόνο όταν έφυγαν οι ληστές.


Δείτε πως περιέγραψε τον εφιάλτη της στην εκπομπή «Super Star»…