Τι έχει γίνει με τα δεκάρια του Δημήτρη Σκαρμούτσου τελικά; «Εσπρωξαν» τον νικητή και ήθελαν από την αρχή τον Ακη, έγινε λάθος στο μοντάζ και «έπεσε» το ίδιο πλάνο δύο φορές, ή απλά ο κριτής έβαλε την ίδια βαθμολογία και στους δύο παίκτες;

Τελικός ριάλιτι χωρίς παρατράγουδα δεν γίνεται. Οκ, αλλά στο θέμα δίνεται και συνέχεια. Ο Μιχάλης Καλαβρυνός που ως γνωστόν ήρθε δεύτερος, φέρεται να «ανέβασε» στην σελίδα του στο facebook την φωτογραφία του Μιχάλη Σκαρμ��ύτσου να δείχνει την ίδια επίμαχη κάρτα με τα δύο δεκάρια και στους δύο παίκτες. Την φωτογραφία συνοδεύει κείμενο με τον τίτλο «Master chef: Πανικός στο mega με το λάθος του Σκαρμούτσου». Ακολουθεί κείμενο από κάποια ιστοσελίδα σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει.

Επισήμως, ο παίκτης δεν έχει εκφραστεί, ανεπισήμως όμως φέρεται δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Οι πληροφορίες θέλουν τον Μιχάλη να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι δική του και ότι άγνωστος, χρησιμοποιώντας το όνομά του για να δημιουργήσει ντόρο, έφτιαξε μία σελίδα στο facebook και «έριξε» όλα αυτά μέσα, για τα οποία εκείνος δεν έχει ιδέα.

Οι περισσότεροι παίκτες αποφεύγουν να πάρουν θέση ως προς το τι πιστεύουν ότι μπορεί να συνέβη. Το ζήτημα στο ο��οίο επικεντρώνεται ολόκληρη η υπόλοιπη ομάδα του master chef πάντως είναι ένα: Το ζήτημα δεν είναι απλά ότι ο κριτής έβγαλε την ίδια κάρτα. Γιατί όντως υπήρχε το ενδεχόμενο να έβαλε τον ίδιο βαθμό και στους δύο. Είναι ότι η πρώτη κάρτα συνοδευόταν από τον τίτλο πιάτο νούμερο ένα και η δεύτερη που έπρεπε να γράφει πιάτο νούμερο δύο, καθώς επρόκειτο για το πιάτο άλλου παίκτη, έγραφε ΚΑΙ ΑΥΤΗ πιάτο νούμερο ένα!

Το κανάλι απάντησε ότι δεν τίθεται θέμα με τον κριτή και ότι πρόκειται για απλή σύμπτωση. Όσο για τους ίδιους τους παίκτες; Φαίνονται διατεθειμένοι να χαμηλώσουν τους τόνους. Εδώ κολλάει το… «τυχαίο; Δε νομίζω!»

Δείτε το ρεπορτάζ που μετάδωσε η εκπομπή Super Star.