Η «Ελπίδα» από τη «Ζωή της Άλλης» κατά κόσμον Ευδοκία Ρουμελιώτη, μίλησε για τον έρωτα, τη φιλία, την προσωπική της ζωή αλλά ��αι τα απαιτητικά γυρίσματα του επιτυχημένου σίριαλ.


Παρόλο που όπως είπε έφτασε πολύ κοντά στο γάμο κάποια στιγμή, απέρριψε την πρόταση που της έγινε γιατί « Νομίζω ότι θα ήταν λάθος. Έγινε τη στιγμή που η σχέση έπρεπε να τελειώσει». Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαν σχέση τρία χρόνια, αλλά «αν έχει περάσει ο έρωτας και όλη αυτή η τρέλα, δεν “πάει αυτό το πράγμα”. Τουλάχιστον για μένα, πρέπει να υπάρχει μια τρέλα .Αν δεν υπάρχει αυτή η φλόγα μέσα μου, δεν μπορώ να πάω παρακάτω».


Στη ζωή της όπως είπε, έχει κάνει 3 μακροχρόνιες σχέσεις, που η καθεμία διήρκεσε από 3 χρόνια: « Έχω κάνει λίγες σχέσεις γιατί όταν ερωτεύομαι, είμαι πολύ σταθερή». Το τελευταίο διάστημα όπως αποκάλυψε δεν έχει προσωπική ζωή καθώς καθημερινά τα γυρίσματα διαρκούν ένα 10ωρο: «Ξυπνάω 7 το πρωί και κοιμάμαι στις 1 το βράδυ. Το τελευταίο δίμηνο λέω πότε θα τελειώσει αυτό».


Οι φίλοι της είναι λίγοι και καλοί: «Έχω τρομερή ανάγκη και ο σύντροφος και οι φίλοι μου, να μην έχουν σχέση με το χώρο μου. Θα έπληττα τρομερά». Από το χώρο της ηθοποιίας, διατηρεί μόνο δυο «πραγματικούς φίλους» όπως λέει.


Την αφορά η γνώμη των άλλων και «καταπιέζεται» απ΄αυτήν, ενώ παραδέχεται ότι «έχω κάνει πολλές πατάτες στη ζωή μου. Δεν είμαι και τόσο χαμηλών τόνων. Δεν είμαι πάντα το καλό παιδί και το παιδί που θα έκανε το σωστό. Έχω κάνει πολλές σκανταλιές».


Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε περάσει στη θεολογία κατά τύχη αλλά την κέρδισε η υποκριτική καθώς την βοηθά να εκφράζει την καταπιεσμένη τρέλα της, ενώ δήλωσε «θρήσκα» αλλά όχι «συντηρητική».


Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό mou»…