Μπορεί η ημέρα να έχει 24 ώρες, αλλά ακόμη και αυτές δεν είναι αρκετές για τον Παναγιώτη Πετράκη, ο οποίος τρέχει για να προλάβει να γυμναστεί, να μάθει τα λόγια του για τα Μυστικά της Εδέμ, να πάει στο θέατρο κα�� από εκεί στις πρόβες για το Just the two of us.

Το ξυπνητήρι του Παναγιώτη χτυπάει στις 07:30 το πρωί. «Στις οκτώ είμαι στο πόδι γιατί προσπαθώ, ακόμη και τις ημέρες που έχω γύρισμα, να κάνω τουλάχιστον μισή ώρα αερόβια άσκηση. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, κάνω τζόγκινγκ στον δρόμο, ενώ όταν βρέχει, τρέχω στον διάδρομο στο σπίτι. Πολύ θα ήθελα να είχα χρόνο να αθλούμαι περισσότερο, αλλά όταν πρέπει να είμαι στο πλατό στις εννέα, αυτό είναι ανέφικτο», δηλώνει ο ηθοποιός.

Προσέχει τα πάντα γύρω από την εμφάνιση και την διατροφή του. Το καθημερινό του διαιτολόγιο περιλαμβάνει πέντε γεύματα από πρωτεϊνες και υδατάνθρακες. Αυτό όμως στο οποίο του είναι αδύνατον να αντισταθεί είναι η σοκολάτα. «Θα μπορούσα να τρέφομαι αποκλειστικά και μόνο σε σοκολάτες», λέει.

Κάθε Κυριακή, ο Παναγιώτης Πετράκης, για να βρίσκεται στην ώρα του από το θέατρο Πόρτα της Λεωφόρου Μεσογείων όπου πρωταγωνιστεί με την Αντιγόνη Δρακουλάκη στην αισθηματική κομεντί Μαίρη Μαίρη και να φτάσει στα ΚΑΠΑ Studios στην Παιανία απ’ όπου μεταδίδεται το Just the two of us τρέχει κυριολεκτικά ��αν τρελός.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στην επόμενη Eurovision θα είναι η παρτενέρ του Παναγιώτη Ελένη Φουρέιρα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ίδιος ο Παναγιώτης αποφεύγει να αποκαλύψει δημόσια ποιον από τους δύο προτιμά, δεν διστάζει όμως να πει ότι θα ήθελε ο ίδιος να πάει στην Eurovision! «Παρακολουθώ τον διαγωνισμό σαν τρελός από μικρό παιδί και θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Θα μου άρεσε να πάω με ένα μοντέρνο τραγούδι με μεγάλες μελωδικές γραμμές και μιουζικαλίστικες προεκτάσεις που να μου επιτρέπει να χορέψω πάνω στην σκηνή».

Ο ηθοποιός δεν δίνει κανένα έρεισμα για να ασχοληθεί ο κόσμος με τα προσωπικά του, τα οποία προσπαθεί να κρατά καλά κλεισμένα μέσα στο σπίτι του. Μιλά με τρυφερά λόγια για την νέα του σύντροφο, χωρίς να δίνει στην δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες. «Δυστυχώς δεν μπορούμε να βρισκόμαστε όσο συχνά θα θέλαμε, αλλά προσπαθούμε, όσο μπορούμε να έχουμε ποιοτικές στιγμές. Είμαστε μαζί εδώ και ενάμισι χρόνο και έχουμε μία πολύ ήρεμη σχέση. Αυτό που με γοήτευσε στην Ειρήνη είναι η έλλειψη εγωισμού και η δοτικότητά της».

Πηγή: ΟΚ