Αναμφισβήτητα, τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα κυριότερα σημεία της εμφάνισης κάθε γυναίκας, πόσο μάλλον την βραδιά του ρεβεγιόν. Εσείς, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα στις πέντε πιο hot τάσεις για ένα τέλειο χτένισμα, που θα δώσει ξεχωριστή νότα στο σύνολό σας.

Κάντε τα εντελώς ίσια: Αποτελεί την πιο ασφαλή λύση. Είναι μοντέρνο, νεανικό, όμως, για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να «ψηθεί» πολύ η ρίζα για να πάρει όγκο και η άκρη να περαστεί, εκτός από το κλασικό πιστολάκι και με πρέσα ισιώματος.

Χαλαρές μπούκλες: Είναι ανέμελο και δίνει πιο επίσημο τόνο, χωρίς να είναι πολύ «μανταμίστικο». Τα κυματιστά μαλλιά είναι τέλεια, ιδίως όταν στο τελείωμα της διαδικασίας κάνετε το εξής: Σκύψτε μπροστά και μετά επαναφέρετε το κεφάλι σας πολύ απότομα, ούτε ώστε να τους δώσετε όγκο. «Παίξτε τα» με τα δάχτυλά σας και βάλετε πίσω από το αυτί την τούφα της μίας πλευράς, ή της αριστερής, ή της δεξιάς.

Κλασική αλογοουρά. Είναι η λύση της τελευταίας στιγμής, ιδίως εάν δεν έχετε προλάβει να πάτε κομμωτήριο.

Ο χαμηλός κότσος με χωρίστρα στην μέση του κεφαλιού αποτελεί πολύ ιδιαίτερο στιλ, γνωστό και ως «σπανιόλικο». Είναι η ιδανικότερη λύση σε σκούρα μαλλιά και πρόσωπα με έντονα χαρακτηριστικά, ενώ την τελική «πινελιά» μπορεί να δώσει ακόμη και ένα μεγάλο ψεύτικο λουλούδι επάνω του.

Η έντονη φράντζα ενδείκνυται κυρίως σε πιο μακριά μαλλιά. Απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, είναι το κούρεμα να προϋποθέτει κάτι τέτοιο. Να έχετε κουρευτεί δηλαδή ανάλογα.

Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι λύση κλασική αλλά απόλυτα σίγουρη είναι τα «μισά». Μαλλιά δηλαδή που τα μισά είναι κάτω και τα άλλα μισά πιασμένα πίσω με ένα μεγάλο τσιμπιδάκι. Αρκεί το κοκαλάκι να είναι περιποιημένο.

Αποφασίστε για το τελικό χτένισμά σας με βάση, τόσο το ρούχο που θα φορέσετε, όσο και τα κοσμήματά σας. Προτιμήστε να τα πιάσετε εάν φοράτε έντονα και μεγάλα σκουλαρίκια για παράδειγμα και αφήστε τα κάτω εάν επιλέξετε πιο διακριτικά αξεσουάρ. Καλή επιτυχία!