Δεν άντεξε η Τατιάνα και εκφράστηκε ελεύθερα. Κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με βελάκια όπου έπρεπε να «καρφώσει» τα τηλεοπτικά πρόσωπα που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα, η παρουσιάστρια «κάρφωσε» Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Θεοφάνους.


«Μου΄χει σπάσει τα νεύρα, μαγείρισσα του χθες, την πήρανε, "κρεμάει" τη Μενεγάκη "κρεμάει" Χαριτοκαραμέρους, έγινε star μέσα σε μια χρονιά. Φτάνει! Ήμαρτον θεε μου». Τάδε έφη η Τατιάνα για την Αργυρώ, και συνέχισε με άλλον παλιό της… «αγαπημένο».


Μόνο που αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στο «κάρφωμα» αλλά του «έβγαλε» και τα μάτια! Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Θεοφάνους για τον οποίο κράτησε όλα της τα βελάκια και τα κάρφωσε στην κυριολεξία πάνω στα μάτια της φωτογραφίας του: «Τα υπόλοιπα βελάκια, τα γεμίζω με φιλάκια» είπε και ανακουφισμένη καθώς ήταν κάθισε στον καναπέ της : «Αχχχ!!Εκφράστηκα! Όχι άλλη κακία πια για κανέναν.»


Πως απάντησε ο συνθέτης στο «ξαλάφρωμα» της Τατιάνας; Σύμφωνα με την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα», στενός συνεργάτης του μουσικοσυνθέτη δήλωσε: « Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν παρακολουθεί τέτοιες τηλεοπτικές εκπομπές, οπότε δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο. Ωστόσο, της εύχεται“χρόνια πολλά”».


Δείτε πως και ποιους «κάρφωσε» η Τατιάνα στην εκπομπή της «Αξίζει να το Ζεις»...