Αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του για τα παιδιά. Ιδίως από τότε που ο ίδιος έγινε μπαμπάς, ο Σάκης Ρουβάς δεν λέει ποτέ «όχι» σε κάτι που αφορά τα παιδιά.

Έτσι, για ένατη συνεχή χρονιά, ο αγαπημένος τραγουδιστής πρωταγωνίστησε με χαρά στο κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν από τις γιορτές. Τα έσοδα από τα γεύματα της αλυσίδας καταστημάτων Goody’s που περιλαμβάνουν το σήμα κατατεθέν της εκστρατείας, το αρκουδάκι, θα κατατεθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙ��Α.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα παρασκήνια από τα γυρίσματα για το νέο σποτάκι, τα οποία έγιναν σε έξι διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

Σε άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα, ο Σάκης υπακούει πλήρως στις οδηγίες του σκηνοθέτη και των υπολοίπων συνεργατών, ενώ στο σποτάκι, εκτός από τον ίδιο πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά, ακόμη και περαστικοί που έτυχε να βρίσκονται την ώρα των γυρισμάτων στα συγκεκριμένα σημεία.

Με την χαρακτηριστική καθημερινή εμφάνισή του, το τζιν, το λευκό φανελάκι και το - συνήθως - μαύρο μπουφάν, ο Σάκης κάνει γύρισμα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Πλήθος κόσμου είδε από κοντά τον Σάκη να δίνει για μία ακόμη φορά τον καλύτερό του εαυτό, ενώ χαμογελούσε συνεχώς και έδινε αυτόγραφα σε όποιον θαυμαστή ή θαυμάστριά του, του το ζητούσε.

Δείτε τα backstage των γυρισμάτων της νέας διαφήμισης.